Nela Bijanić se posvađala sa sinom, pevač je raskrinkao pred kamerama: „Ništa nije tačno“ (VIDEO)

nela bijanic sin

Iako gazi šestu deceniju žvota, pevačica Nela Bijanić, koja je dominirala scenom devedesetih godina, izvajanim stasom i svojim glasom i dalje privlači veliku pažnju publike, a sad je za Grand otkrila i da je recept njene vitke linije u mukotrpnom vežbanju u teretani.

Ona je Grandovog novinara povela u teretanu kako bi pokazala vežbe koje najčešće praktikuje, ali se prilikom snimanja „posvađala“ sa sinom.

-Ona inače ne ide u teretanu, ide samo kad su neka snimanja. Da ide, znala bi kako koje se vežbe i kako rade. Ne bi joj ja trebao – konstatovao je kroz osmeh njen sin, pevač Oliver Mijanović, ali ga je majka demantovala.

-Ništa nije tačno kako je rekao. Svi me znaju ovde i svaku spravu znam. Šalu na stranu, naravno da sam aktivna, ali poslednjih godinu dana nisam. Inače, svi porodično treniramo ali imamo letnju pauzu zbog mora, planine… Aktivni smo leti, tako da nam teretana ne treba, ali čim dođe zima, eto nas u teretani – rekla je Nela i dodala da vežba isključivo zbog zdravlja.

-Ja to hoću zbog sebe, meni ne trebaju mišići, samo da budem zategnuta. Imam 55 godina i ja sam preponosna-istakla je pevačica za Grand.

pevacica nela bijanic

U vreme kada je počinjala svoju karijeru muzika se pretežno slušala, dok je fizički izgled pevača bio u drugom planu, što nije slučaj danas. Ipak, Nela je imala sreću da i tada, a i sada ne robuje trendovima.

-Tad se muzika samo slušala, a sad se više gleda nego što se sluša. Zahvaljujem prirodi, Bogu i svojim roditeljima što jesam takva kakva jesam, što taj finansijski deo nisam morala da uložim u sebe. Ništa nisam radila na sebi, što ne znači da neću. Život me je naučio da nikad ne kažem nikad– zaključila je Nela.

nela bijanic

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Grand,
Autor: I. Ankić