„Znam ko bi mogao lepo da nas predstavi“ Sanja Vučić o favoritima pred Evroviziju: „Sve igra veliku ulogu“ (VIDEO)

Pevačica Sanja Vučić predstavljala je Srbiju dva puta na Evroviziji, a sada je progovorila o predstojećem izboru za prestižno muzičko takmičenje koje se ove godine odvija u Švedskoj.

Ona je za Grand govorila o pesmama koje su ove godine konkurisale za sprskog predstavnika na Evroviziji, a otkrila je i svoje favorite.

-Apsolutno sam svaku pesmu preslušala. U momentu kada se objave, ja sam prva koja presluša svaku od pesama jer sam veliki fan Evrovizije. Jako se radujem kada dođe ovaj period godine, ne samo što sam i sama učestvovala par puta već zato što je revnosno pratim još od 2004. godine. I uvek navijam da neko moj pobedi – ispričala je Sanja za Grand.

Sanja Vučić progovorila o Evroviziji i PEsmi za Evroviziju

Sanja Vučić – Evrovizija u srcu

Pevačica je otkrila i da nakon što je pomno preslušala sve numere, ima svoje favorite na domaćem izboru za evrovizijsku pesmu.

-Imam nekolicinu favorita, ali čekam da čujem i vidim nastupe što se tiče same izvedbe pesme. Ne bih nikog izdvajala jer imam pregršt poznanika u takmičenju i bilo bi nezahvalno s moje strane, ali već pretendujem da znam ko bi mogao baš lepo da nas predstavi na tom takmičenju – rekla je Sanja i naglasila da bez samog scenskog nastupa ne može da se da konačni sud.

-Evrovizija je televizijski događaj i mislim da je jako važno da vizuelni doživljaj prati pesmu. Naravno da je važan i kvalitet pesme, ali dosta televizijski nastup doprinosi da se doživi pesma, bilo da se radi o brzoj pesmi, ili baladi. Ne mogu da podelim i da kažem da li je bitniji nastup ili sama pesma, sve zajedno igra veliku ulogu – objasnila je pevačica.

Sanja Vučić Pesma za Evroviziju
Sanja Vučić Evrovizija je u srcu

Sanja Vučić zamalo da se takmiči na Pesmi za Evroviziju

Sanja je za Grand otkrila i da je malo falilo da se i ove godine nađe u trci za pesmu koja će predstavljati Srbiju na Evrosongu i priznala da će je domaća evrovizijska publika videti i u narednom periodu.

-Sarađivala sam sa jednim momkom koji nije prošao ‘Pesmu za Evroviziju’, na žalost, ali sledeća godina je uvek tu. Nisam sarađivala sa aktuelnim takmičarima, ali biću učesnik revijalnog dela programa i tome se radujem – rekla je Sanja i dodala:

-Recimo da sam jako navijala da uđe u takmičenje jer znam koliko ambicije nosi u sebi i voli to što radi, i to bi bio zaista lep upliv u estradne vode.

Sanja Vučić Evrovizija

Sanja Vučić otkrila kada će da otkrije svog favorita za Evroviziju

Iako za sad krije svog favorita, istakla je da će ga u jednom momentu otkriti.

-Na društvenim mrežama ću da se bavim vrlo revnosno ‘Pesmom za Evroviziju’, tako da će u jednom trenutku ljudi verovatno znati za koga sam navijala i koga bih volela da vidim u Švedskoj – zaključiča je Sanja za Grand.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/F.Pavlović,
Autor: A.Dačić