Ovo je suprug Sanje Đorđević o kojem svi bruje: „U početku mi je bio ružan“

sanja djordjevic 768x512 1

Pevačica Sanja Đorđević decenijama je u skladnom braku sa nekadašnjim fudbalerom Petrom Pericom Đorđevićem sa kojim je dobila ćerku Ivanu.

Zbog njegovih poslovnih angažman,a od kada je postao sportski direkto,r Sanja i Petar su mnogo vremena proveli razdvojeni, ali to je njihovu ljubav samo ojačalo.

Ovo je muž Sanje Đorđević

Međutim, pevačica nije krila da joj je najteže pao Petrov odlazak u drugu državu 2018. godine, ali je urpkos tome danas ponosna što je njihova ljubav pobedila sve prepreke.

Da njihov ljubavni život nije bio idiličan potvrdila je i sama pevačica otvoreno govoreći o njihovom odnosu.

-Mi smo se zabavljali nekoliko meseci, upoznali smo se slučajno preko moje prijateljice i njenog društva. Imala sam 18 godina i prijateljica je htela da me upozna sa njim. Meni je Perica u početku bio ružan, ali me je smuntao nekako, ne znam ni ja kako, onda sam se posle zaljubila u njega. Posle dva meseca zabavljanja napustila sam sve, samo sam javila tati da idem sa Pericom za Švajcarsku. Jedno veče smo sedeli u nekom kafiću i on zapeo da idem kod njega da prespavam. Odem, ne znam ni kako me je ubedio na kraju. Međutim, njegova majka je rano ujutro, pre nego što sam ja ustala, javila celoj familiji u Sarajevu da se njen sin oženio i, naravno, rekla je i mojim roditeljima, koji su se šokirali kad su to čuli. Moj jadni tata zaglavio je u bolnici zbog šećera, baba je kukala dva dana i dve noći. Sedela je pored radijatora i plakala. Posle toga nisam mogla nazad -ispričala je Sanja za Grand.

dd956d528acf1ba6c23742d87b34df3ed757ee1f 768x512 1

Malo ko zna da je Sanja odlukom da se uda razočarala svoju porodicu.

-Tata je bio razočaran jer nije očekivao da napravim takvu glupost, govorio je da sam svoj život upropastila. Baba me je stalno pitala da li mislim da se vratim iz Švajcarske- rekla je pevačica, dodavši da se nikad nije pokajala, iako je uz fudbalera imala prilično turbulentan život.

BONUS VIDEO: Milena Plavšić iskreno o Aleksandri Prijović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/ InstagraM,
Autor: J. Jović