Sin Sanija i Natalije Trik Fx je opasan frajer: Krije se od očiju javnosti, a devojke lude za njegovim mišićima (FOTO)

Sin Sanija i Natalije

Natalija i Sani Trik FX već dugi niz godina popularni su na estradnoj sceni, a njihov sin Dejan retko se eksponira, te malo ko znao i kako on izgleda.

Za razliku od svojih roditelja, Dejan živi život daleko od očiju javnosti, međutim zbog svog atraktivnog izgleda popularan je na društvenim mrežama, gde ga prati preko četrnaest hiljada ljudi koje svakodnevno motiviše.

kj
Sin Sanija i Natalije

Sin Sanija i Natalije

Dejan je pre nekoliko godina kuburio sa viškom kilograma, a uz pomoć treninga i zdrave ishrane uspeo je da svoj izgled dovede do savršenstva.

On redovno objavljuje snimke i fotke iz teretane na kojima se vidi koliko je disciplinovan i posvećen zdravom životu.

Do ovog izgleda sam došao napornim radom i disciplinom. Bez suplementacije i dizanjem tegova, verovali ili ne. Potrebno je mnogo verovanja u sebe i naporan rad da se dođe do ovakvih rezultata i baš zato što drugi nisu nikad verovali u mene ja nikad nisam odustao– istakao je Dejan koji želi da svojim primerom utiče na druge ljude da veruju u sebe.

BONUS VIDEO- Sani Trik Fx o strahovima:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.