„Niko me nije ovako najavio“ Voditeljka zbunila Amara Gileta u emisiji, ovo joj neće zaboraviti VIDEO

Dolazak Amar Gileta u Grandov studio iznenadio je i obradovao sve prisutne, ali ni pevaču nije manjkalo osmeha koji mu je već po dolasku izmamila voditeljka Sanja Ćulibrk.

-Zadovoljstvo mi je da je konačno došao. Znam da ima dosta posla i bila sam na jednoj od njegovih svirki ovde u Beogradu i zaista radi sve to drugačije u odnosu na većinu kolega tako da nije ni čudno što je toliko tražen i voljen- rekla je Sanja Ćulibrk, što je Gileta oduševilo.

-Nije me niko ovako najavio. Hvala ti puno na tome- rekao je pevač sa osmehom.

sanja 1

Gile je nedavno objavio duetsku numeru sa koleginicom Ivanom Selakov koja za samo mesec dana broji milionske preglede na Jutjub platformi.

-Inače ne čitam komentare jer me pogodi kad je neki negativan, ali sam ovoga puta čitao i stvarno vidim pozitvne reakcije. Što se tiče Ivane sa njom je saradnja jako lepa. Prvi duet sa njom je imao 60 miliona pregleda, a na dobrom putu je i ovaj- ponosno je istakao pevač.

AMAR GILE JASARSPAHIC GP SNIMANJE 01042024 FOTO MUNJA 14

Iako mnogi pripadnici estrade tvrde da balade ne donose mnogo posla i bakšiša, Giletovo iskustvo je potpuno drugačije.

-Ja baš suprotno razmišljam, mislim da ti balada donosi posao jer ti si pevač i mora i tu da se pokažeš. Meni je „Spreman na sve“ moja najdraža pesma koju imam, baš sam joj se emotivno predao i isplatilo se- otkrio je Gile i dodao:

-I kroz takmičenje su me zapamtili kroz balade, ja sam takav u privatnom životu, baš sam emotivan tip.

Zbog ove njegove izjave voditeljka Sanja Ćulibrk se našalila i nasmejala pevača.

-Ja sam te zapamtila kao jednog mangupa, ali onog pozitivnog i kad jedan takav mangup otpeva baladu mora da mu se veruje-rekla je Sanja.

0A0A0172

Podsetimo, Amar Gile je pre nekoliko dana ekskluzivno za Grand otkrio da će se uskoro po treći put ostvariti u ulozi oca.

-Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje- sa osmehom je rekao Gile za Grand.

BONUS VIDEO: Amar Gile postaje tata

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/F. Pavlović/Grand,
Autor: J. Jović