Amar Gile za Grand otkrio da čeka treće dete: „Pogubljen sam, ovo je najlepša vest“ (VIDEO)

amar gile čeka treće dete

Nakon što se nedavno po drugi put ostvario u ulozi oca Amar Gile za Grand otkrio je da čeka treće dete.

Vest ga je dočekala upravo u Grand produkciji, a ekskluzivno pred kamerama Grand.online portala podelio je prve impresije.

-Upravo sam dobio vest da ću po treći put postati otac. Puno mi je srce! Iskreno malo sam pogubljen, ali nadam se da će sve proći u najboljem redu. Ovo je zaista najlepša vest koju čovek može da čuje- sa osmehom je rekao Gile za Grand.

Amar Gile čeka treće dete, pevač otkrio sve pred Grandovim kamerama

amar gile čeka treće dete

Pevač već ima osmogodišnjeg sina Darisa iz prvog braka i jednogodišnjeg naslednika Zlatana sa sadašnjom partnerkom Minelom, a kako kaže, sa nestrpljenjem čeka dolazak još jednog člana porodice.

-Evo, sad očekujemo novu ili novog člana porodice (smeh). Mada, ja bih iskreno novu, ali Bože moj, neka je živo i zdravo. U novembru ili decembru stiže prinova. Verujte, ovo je najlepša vest koja može da postoji na ovoj planeti i najveće bogatstvo- priznao je pevač za Grand.

Na pitanje kako se on i supruga Minela snalaze u roditeljskoj ulozi Gile je pred našim kamerama sa osmehom progovorio o najslađim mukama.

-Sa Zlatanom još deveramo što se kaže, budi nas ujutru, kao i svako dete. Sad dolazi novo tako da mislim da neću imati vremena, još najmanje tri godine, za spoavanje. Ipak, deca su deca! Imamo pomoć i Mireline i moje majke, žene se baš trude. Kad god Mirela i ja treba nmegde da odemo nasamo one su tu da čuvaju decu. Ovih putem bih pozdravio i poljubio nane, hvala im što su uvek na našoj strani- istakao je za naš portal.

amar gile čeka treće dete

Amar Gile otkrio da će supruzi prepustiti odabir imena za dete

Gile je otkrio koliko ga raduje dolazak još jednog deteta, kao i da će sada, nakon dva sina, supruzi prepustiti da odabere ime za prinovu.

-Dolazak trećeg deteta je za mene vrh života, samo da smo zdravi i neka ide sve po planu. Svaššta mi je prolazilo kroz glavu, ali ime Sara mi se baš sviđa, to sam odavno hteo, ali ne znam da li ću ja i sada birati pošto sam birao već dva puta, za Darisa i Zlatana. Mislim da ću ipak ovog puta prepustiti supruzi da bira- poručio je za Grand.

Ceo razgovor sa Amar Giletom o dolasku trećeg deteta poslušajte u videu ispod.

Podsetimo, Amar Gile je nedavno pred Grandovim kamerama otkrio da planira da organzuje svadbeno veselje i na taj način ozvaniči svoju ljubav sa Minelom.

-Želim da mi Sofra svira na svadbi, bez njega neću da se ženim. Voleo bih da mi peva Saša Matić! Još ne znam, nisam siguran da li će biti veliko slavlje. Mada mislim da će biti manji krug ljudi, oko pedesetak- otkrio je pevač.

9bf1a59a330c5b8399e5c072470bd2dd6c5ed160

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta, kao i foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović/ A. Dačić