U nedelji jubileja otkrivamo tri najslušanije pesme „Granda“: Prva broji preko 60 miliona pregleda VIDEO

image 6 8

Grand“ produkcija slavi 25 godina postojanja i deset godina Grand televizije, a u nedelji jubileja otkrivamo koje su tri najslušanije pesme na „Grandovom“ zvaničnom Jutjub kanalu.

Kanal je pokrenut pre više od jedne decenije i nalazi se nekoliko hiljada pesama koje iz dana u dan broje neverovatne milionske preglede.

amar gile pre zvezda granda 1

Na mestu broj jedan nalazi se Amar Gile koji je nakon pobede u takmičenju snimio pesmu „Prekasno“, koja ja ujedno i najslušanija na kanalu Grand produkcije sa preko 61 milion pregleda koji nakon skoro devet godina rastu iz dana u dan.

Odmah iza Gileta, visoku drugu poziciju po pregledima dele Peđa Medenica sa numerom „Ne traži me“ i Seka Aleksić sa numerom „Crno i zlatno“ sa preko neverovatnih 54 miliona pregleda.

Pesma „Crno i zlatno“ postala je pravi hit među publikom, osvajajući srca slušalaca širom regiona, a od trenutka objavljivanja pesma je dobijala sve veći broj pregleda na Grandovom Jutjub kanalu, kao i na ostalim muzičkim platformama.

BONUS VIDEO – Intervju Saše Popovića povodom 25 godina „Granda“

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Grand,
Autor: K.Marković