U jeku estradnih razvoda, Vesna Rivas razotkrila muškarce: „Mora da ima švalerku“

vesna rivas

U jeku estradnih razvoda o kojima bruju javnost danima unazad, Vesna Rivas je za Grand progovorila o muško-ženskim odnosima, ali i svemu što vas čeka u 2024. godini na ljubavnom planu.

-Nije vreme da se svađamo, posebno u aprilu. Na muškarcima je sada da budu pravi mužjaci. Slede velike promene do avgusta! Žene su sad u fazi da žele da se maze, da vode ljubav- objasnila je Vesna, a potom dodala:

-Evo, dešava se da mi dolaze žene i misle da njihovi muškarci imaju drugu, kažu „Ovaj moj neće ništa, mora da ima švalerku“. Ne mogu da im objasnim da njima sada nije do toga, da razmišljaju da li će ostati bez posla. Tek će biti pucanja firmi, ali biće i novih otvaranja i pročišćavanja.

VESNA RIVAS PZD SNIMANJE 23102023 FOTO MUNJA 2

Vesna je otkrila i da je 2024. godina istine, ali i da žene treba da budu spremna na kompromis i malo više razumevanja.

Sve žene ovog sveta, svih godišta i generacija da imaju malo više razumevanja za muškarce. Muškarci su nam potrebni za opstanak sveta. Možemo mi same i sve je to lepo, ali muškarci su ipak muškarci. Jeste da sve u životu što rade stvaraju za žene, i najbolje parfeme, najbolji kuvari su muškarci, najbolja jela osmišljaju i najbolje kreacije isto potiče od muškaraca– poručila je za Grand.

BONUS VIDEO: Vesna Rivas o muško-ženskim odnosima

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z. K. Munja/Grand,
Autor: J. Jović