Login/Registracija

„SAMO JE NEBO IZNAD NAS“ Neda Ukraden najavila SPEKTAKL u Beogradu! (FOTO)

Veliki solistički koncert u MTS dvorani održaće balkanska pop diva Neda Ukraden u četvrtak, 10. novembra 2022.

Neda je nedavno najavila i da će za nekoliko dana publika imati priliku da pročita njenu prvu knjigu pod nazivom „Zona je svanula“.

Pevačica ne krije sreću zbog izdavanja knjige, ali i koncerta pod sloganom „Samo je nebo iznad nas“ koji je zasigurno kruna njene dosadašnje bogate muzičke karijere, a MTS dvorana ima posebno mesto u njenom srcu obzirom da je upravo na tom mestu započela svoj estradni put.

 -Veoma sam srećna da ću nastupiti baš u ovoj u Dvorani u kojoj sam kao vrlo mlada pevačica, davne 1975. godine, održala svoj prvi solistički koncert i za koju me vežu najlepše uspomene. To je tada bila najprestižnija koncertna dvorana i taj koncert je bio najveća odskočna daska za sve dalje mnogobrojne koncerte širom Jugoslavije i Balkanskog regiona. Kada neko kao ja ima sreću da ima različitu generacijsku publiku,onda je MTS dvorana idealno mesto za susret i mladih i starih koje će moje pesme to veče spojiti, ujediniti – izjavila je ona nedavno i dodala:

-Jedva čekam da izvedem svoje mnogobrojne vanvremenske hitove i čini mi se da će to i ovaj put biti nezaboravno veče! Jedini problem je šta od svojih mnogobrojnih lepih pesama, koje sam u svojoj više od pet decenija bogatoj karijeri snimila ,to veče ne otpevati, pa će mi sugestija mojih fanova biti veoma dragocena. Ja i ceo tim vrhunskih muzičara, dizajnera svetla, slike i zvuka kao i posebne, specijalno kreirane haljine, jedva čekamo da zapevamo… Radujte se prijatelji… Svi ste dobrodošli! Vidimo se 10. novembra, voli vas vaša Neda.

Nema sumnje da će koncert biti pravi spektak, a već se na blagajnama traži karta više, dok mnogi tvrde da će ovo biti veče za pamćenje.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković