Login/Registracija

KAKAV FRAJER: Ovo je brat Sanje Vučić, a za njim su devojke poludele!

U poslednjih nekoliko meseci devojke su poludele za Milošem, bratom naše pevačice Sanje Vučić, a mnogi tvrde da je on opasan frajer.

Ipak, da nije samo spolja lep, govori i njegovo obrazovanje i posao kojim se bavi. Završio je stomatologiju i trenutno radi u marketingu jedne farmaceutske kompanije.

– Često mi prilaze ljudi na ulici, prepoznaju me i to mi se dopada, moram priznati. Neki od njih me znaju kao Sanjinog brata, pa me pitaju kada će nova pesma, da li mogu da je pozdravim, to me malo opterećuje, ali bude pohvala i na moj račun – rekao je Miloš.

Međutim, veoma je zanimljiva činjenica da brat nekadašnje članice grupe „Hurricane“ nije uvek tako izgledao.

Iako je danas prepoznatljiv po mišićavom telu, nekada je imao višak kilograma, ali je radom i trudom uspeo da smrša 25 kilograma i skroz se transformiše.

Podelivši svoju fotografiju od pre 12 godina na Instagramu, gde ga prati 185.000 ljudi, postao je inspiracija drugima koje je podstakao na promene.

– Kao mali sam bio gojazan, isto kao i moja Sanja. A onda sam na početku faksa, 2011. odlučio da okrenem priču. Krenuo sam intenzivno da treniram, promenio sam način ishrane i kroz godine i godine vežbanja, dobio sam telo koje danas imam – izjavio je Miloš za domaće medije.

Kako je dalje istakao,promena navika i redovan trening omogućili su mu da ima volje za sve, kao i da je neuporedivo bolje raspoložen.

– Zdrav način života me održava da dobro funkcionišem u svim sferama. Takav život vodi do psihičkog zdravlja i on nam donosi benefit na svim poljima, profesionalnom i emotivnom, jer smo mnogo bolje raspoloženi i imamo više volje. Trening na dnevnom nivou je jako bitan, jer tako izbacujem višak negativne energije i zato svima preporučujem zdrav život i zdrave navike – zaključio je ovaj zgodni stomatolog za Pink.

Foto: Instagram,
Autor: A. Milinković