DRAGICA ZLATIĆ BESNA NA DANAŠNJE DEVOJKE: „Ajde malo da prikočimo bre, nije sve u naduvanim ustima“ (VIDEO)

Otkako je kročila na estradnu scenu Dragica Zlatić bukvalno ne staje. Ali dok joj na poslovnom planu sve odlično, na ljubavnom joj baš i ne cvetaju ruže, zbog čega je okrivila današnje vreme i ponašanje omladine.

Ovo leto za nju je bilo itekako radno, ne krije da je imala žestok tempo i da je nastupala skoro svaki dan. Ipak, ne želi da se žali, jer tvrdi da je za pevača najveće zadovoljstvo kada ga neko pozove da peva za najvažniji dan, mada to ume i da je rasplače.

71ac1ceef62e1cbf7092dd930ba32b6489f559fe

-Ovo leto mi je bilo najžešće do sada, bilo je puno svadbi, ono što mi je posebno drago je to da sam posle tih svadbi dobila najviše poruka od ljudi kod kojih sam pevala. Javljali su mi se i mlade i mladiženje, ali i njihovi gosti, to mi je ostavilo najveći utisak. Od septembra su u igri kubovi i kafane, volim da radim i jedno i drugo, ali više volim klubove, ja sam klubska pevačica. Sa druge strane, za pevača posebna čast kada ga neko pozove da peva za njegov najvažniji dan. Moja uža specijalnost je plakanje po svadbama, uvek se rasplačem kada mladenci zaplešu prvi ples- gotovo u dahu priča za Grand.

Ali dok je na poslovnom planu sve super, ljubavi ni na vidiku,

-Ništa na ljubavnom planu nema, udvarača ima, ali je to sve prolazno. Nije me dovezao dečko danas, došla sam sama – kaže pevačica kroz smeh.

c67eff4ee581c1a91bb159d06bbe0ed3f940b3e3

Pored toga što je jedna od najpoželjnijih pevačica, Dragica je i odlična domaćica, a nas je zanimalo kako je moguće da ni svojim kulinarskim umećem do sada nije osvojila nekog momka.

-Ja lepo kažem, znaš da je nekad bilo da put do muškog srca vodi preko stomaka, sada nije tako. Danas je važno da imaš velike trepavice i usta. Moram da kažem da malo bre prikočimo svi, i ove devojke kad gledam u poslednje vreme. Svi se povinuju novim trendovima, slike na mrežama su svima iste.Trenutno vlada jedan trend na TikToku gde se ne samo mlade devojke, već i žene preko pedeset godina snimaju uz neku pesmu i pokaziju srednji prst, to je za mene užasno – ističe Dragica, a ceo intervju možete pogledati ispod teksta.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković