DIPLOMIRANI PRAVNIK A MUZIČAR U DUŠI: Predrag Davidović je imao samo jedan savet za sve takmičare (VIDEO)

Prošla je još jedna emisija „Nikad nije kasno“,u kojoj su briljirali sjajni veterani, među kojima je i Predrag Davidović (53) koji je za Grand Online podelio svoje impresije.

Predrag još od 1992. godine mašta da postane pevač, ali ga je život odveo na drugu stranu, o čemu je govorio za naš portal.

0A0A5907 2

Po struci diplomirani pravnik, ali muzičar u duši, nakon vojske je počeo da peva i svira gitaru, a tek kasnije krenuo i da tezgari. Međutim, iako je muzika bila njegov život, i može da se pohvali velikim kafanskim iskustvom, život ga je odveo ka drugom smeru – ka pravima.

Danas pevam preko 2.000 pesama, od starogradskih, narodnjake i zabavnjake. Smatrao sam da je ovo mesto gde treba da se pojavim, makar jednom i da ostane trag u vremenu i jedna uspomena– rekao je Predrag.

U svemu ovome video je jednu spontanost, i želju da se takmičaru pomogne. Emisija je bila topla i lepa i to zahvaljujući Žiki Jakšiću i žiriju.

Veliki je fan ovog projekta, a s obzirom da je i sam iskusio takmičenje, dao je svim budućim učesnicima savet zlata vredan, koji možete da pogledate u nastavku.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: B.Stuparušić