Login/Registracija

„Rođena sam pre vremena, mama je napustila karijeru zbog mene“, emotivna ispovest Milice Jokić o odrastanju

Pevčica Milica Jokić, proslavila se kao mlada telntovana devojčica sa moćnim glasom kojoj su brojne zvezde predviđale veliku karijeru, a danas se može pohvaliti da uspešno korača ka ostavrenju karijere o kojoj se oduvek sanjala.

Pored muzike, pevačica je poznata i po vezi sa sinom Ivice Dačica Lukom, a sa budućim svekrom često se lati mikrofona.

Obožavam da zapevam sa Ivicom. Pevamo i kada smo kod kuće, ali češće kada nas zovu prijatelji na svoja veselja. Uglavnom nas zovu da dođemo zajedno, da bismo im pevali u duetu. To se sada od nas i očekuje. Ivica i ja imamo svoj repertoar, pa tako uvek pevamo „Miljacku“, „Kad zamirišu jorgovani“, „Ko na grani jabuka“ i „Ponoć“. Te četiri numere su nam omiljene započinje priču pevačica, koja je rođena u Beogradu, sa jedva dve kile. Miličina majka Milka porodila se pre vremena, a zatim je napustila posao da bi se posvetila ćerki.

Trebalo je da se rodim u aprilu, a mama me je na svet donela u februaru. Kada sam se rodila, imala sam svega dva kilograma, a po izlasku iz porodilišta dodatno sam izgubila na kilaži, pa sam imala 1.900 grama. Mama se uplašila i odlučila je da napusti karijeru i vodi računa o meni. Nije želela da to čini dadilja, iako je moja porodica to sebi mogla da priušti, jer smo uvek imali novca– objašnjava Jokićeva.

Milica je odrasla na Bežanijskoj kosi, u porodici koja je bila harmonična.

Mama je vodila računa o tri godine mlađem bratu Milošu i meni, a otac Branko je radio. Dok nisam dobila brata, bila sam razmažena. Ali čim se on rodio, promenila sam se. Toliko sam želela da se rodi da sam bila presrećna kada je Miloš ušao u moj život.

Milica nikada nije bila nemirna, niti je roditeljima stvarala probleme, ali i danas pamti batine koje je dobila od njih.
Nisam pravila gluposti, jer su me moji lepo vaspitali. Zato nije bilo ni potrebe da me tuku. Sećam se da sam jednom dobila batine, kada sam tražila da me nekud vode, a oni nisu želeli. Imala sam šest godina kada se to desilo. Tada sam krenula u predškolsko, koje sam obožavala.

Kao jedna od najangažovanijih mladih pevačica, Milica odlično i zarađuje zbog čega joj smetaju komentari kako je sa Lukom zbog novca.

Smeta mi kada mi kažu da sam sa Lukom zbog para ili da sam zbog Ivice postala pevačica! Trudim se da se ne obazirem na to jer sam ceo život posvetila muzici. Očigledno da ima dosta zaludnih ljudi koji me i ne poznaju, a pričaju ružno o meni. Ne očekujem pomoć ni od Ivice niti od bilo koga. To što sam sa Lukom ne znači da neko treba da mi pomaže. Trudim se da sama gradim ime polako, ali sigurno. Mojih pet minuta tek dolazi, kvalitet uvek ispliva na površinu. Nikad nisam plakala kada mi napišu da sam Dačićeva snajka koja je dobila sve preko noći. Pogađaju me loši komentari, ali ne plačem. Trudim se da izbacujem nove pesme. Poslednja koja je izašla, „To mogu ja“, veoma je slušana. Prezadovoljna sam– kaže ona.

(Informer)

BONUS VIDEO:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.