Login/Registracija

Na sceni suparnici, a u privatnom životu Amila i Zofa povezuje jedna posebna stvar: „Predosećao sam to“ (VIDEO)

Nakon odličnog duela u četvrtom krugu najemotivnijeg muzičkog šou programa na ovim prostorima „Nikad nije kasno“ Amil Bišćanin i Zoran Cvetković Zof stali su pred kamere Grand portala i sa čitaocima podelili prve utiske.

Kako je u ovom duelu pobedu odneo Amil, prvi je prokomentarisao svoj natup, ali i nastup kolege.

Žao mi je što je moj prijatelj i kolega Zof bio u duelu sa mnom i nije prošao dalje, mada to ne znači da je gubitnik. Po mom mišljenju ovakav kalibar pevača može da pobedi na nekoj drugoj sceni. Sve u svemu, život ide dalje, pa tako i ovo takmičenje. Biće sve u redu – reka je Bišćanin.

Na Amilove reči se nadovezao i Zof koji je za Grand otkrio da li je razočaran jer nije uspeo da se plasira u naredni krug takmičenja.

Nisam razočaran, negde sam i predosećao da ćemo biti u duelu. Kada smo dobili te nagrade u Nišu i tamo se sreli rekao sam Amilu da ćemo zajedno zapevati u duelu, a to se i dogodilo – objasnio je veteran.

Amil je svom protivniku u duelu udelio i nekoli komplimenata.

Biću potpuno iskren, mislim da je ovo do sada najbolji Zoranov nastup. Mislim da je večeras bio jedan od najboljih – istakao je Amil.

Slično mišljenje o duelisti koji se direkno plasirao u naredni krug takmičenja ima i Zof.

-Amil od samog početka peva dobro, izuzetno je kvalitetan pevač i jedan od favorita od samog početka. Ovo ne smatram porazom, videlo me je mnogo ljudi, želim mu puno sreće i njemu i njegovoj porodici – rekao je Cvetković.

Na pitanje šta im se sve promenilo u životu od početka takmičenja, Zof je otkrio da sada ima više posla nego ikada, ali i da ga ljudi prepoznaju na ulici, a promene je osetio i Amil.

Kod mene je situacija slična, nisam očekivao ovoliki odaziv i angažman, od privatnih zabava, pa nadalje. Mogu da kažem da sam zauzet preko celog leta, a čak i na jesen imam nekolio zakazanih svadbi. Zaista nemam reči za ovu emisiju osim veliko hvala – istakao je učesnik „Nikad nije kasno“.

Dva veterana su počela i da se druže nakon festivala u Nišu gde su osvojili i nagrade, a pored njih su nastupala i mnoga poznata estradna imena poput Ljube Aličića, Nataše Đorđević, Ilde Šaulić i mnogi drugi.

-Dobili smo divnu nagradu, Zlatni mikrofon i jednu plaketu. Veoma smo počašćeni što su nas prepoznali estradni umetnici. Kada sam u Srbiji osećam se kao kod kuće – rekao je Amil, a na njegove reči se nadovezao Zof:

-Nikada do sada nisam dobio neko nagradu, u Nišu je bilo divno i želim da im se zahvalim na divnom dočeku.

Ceo intervju možete poslušati u videu ispod:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk