Login/Registracija

Snimak vredan miliona: Darko Lazić izvodi rok numeru sa Čengom, svi u čudu koliko dobro to radi: „Dva pobednika pokidala“ (VIDEO)

Zvezda prethodne sezone i pobednik šoua „Nikad nije kasno“, Amer Čengić Čenga proslavio se svojim šarmom i rokerskim glasom, ali i stilom kojim pleni kome nije odolela ni majka Andreane Čekić sa kojom je nedavno uplovio u vezu.

Pre dva dana, okupio je brojne kolege i prijatelje u jednom prestoničkom lokalu gde je održao promociju svoje nove pesme simboličnog naziva „Mora biti da je ovo ljubav“, a među zvanicama našao se i Darko Lazić koji se latio mikrofona.

Na veliko iznenađenje prisutnih, Darko je ovom prilikom izveo numeru „Bolje da sam druge ljubio“ u kojoj je ukrstio glas upravo sa Čengom kada su svi prisutni skočili na noge i tapšali i skakali u ritmu poznatog hita grupe Kerber.

Iako je Lazićev talenat neosporan, ovo su retki momenti kada imamo priliku da ga čujemo u nekim drugim žanrovima koje izvodi podjenako dobro kao i narodnjake.

Ovaj snimak izazvao je neverovatne reakcije publike koja je oduševljena ovim spojem, a kako je to zvučalo pogledajte ispod.

Podsetimo, Čenga je na promociju stigao ruku pod ruku sa devojkom Sonjom Pralicom, majkom Andreane Čekić, a u razgovoru za Grand je otkrio nepoznate detalje njihove ljubavi.

Sve prave ljubavi dolaze spontano. Ništa nije bilo planirano, prvo smo se družili, a detalje ćemo ostaviti kao jednu malu tajnu jer to je ipak intimnog karaktera – kazao je pevač i otkrio kako je uspeo da osvoji Sonjino srce:

Sonja je jedna skrivena dama do koje nije lako doći. Bio sam sretnik da dođem do nje, morao sam svašta nešto da uradim, ali eto, uspelo mi je. Verovatno je to moja priroda, pa sam uspeo da je osvojim.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Čumić