Login/Registracija

RESPEKT! Zorana Pavić otkrila zašto se divi koleginici: „Ode malo DA PODOJI DETE, pa se vrati na scenu“ (VIDEO)

zorana pavic 39

Pevačica Zorana Pavić otkrila je šta za nju predstavlja reč Amazon i na šta je asocira ovaj pojam koji označava najdužu reku na svetu, ali i upućuje na određene karakterne osobine.

-Dopao mi se jedan novinski tekst u kome je pisalo da žena koja živi na Balkanu i koja je slobodan strelac mora da bude Amazonka. To mi je toliko ostalo u glavi jer imam toliko prijateljica koje su stvarno prave Amazonke. A žene kojima se posebno divim to su samohrane majke – rekla je Zorana Pavić koja je istakla da je njena najbolja drugarica još od prvog osnovne samohrani roditelj, kao i pevačica Tanja Banjanin sa kojom se takođe druži.

-Moja koleginica Tanja Banjanin je više puta odlazila na svirke. Onda bude pauza, ona ode malo da podoji dete, pa se posle vrati i nastavi da peva. To sam više puta pričala i ja se tome najiskrenije divim – istakla je Zorana objašnjavajući šta sve Amazon označava.

ZORANA PAVIC I NESA TWINS ZGS SNIMANJE 22022023 FOTO MUNJA 3 ok 1

-Odatle taj Amazon, zato što moraš da budeš toliko jak da bi prebobao te stvari, osim ako nisi prljav igrač. Ako jesi, onda je to već Marinkova bara… – dodala je Zorana.

Pevačica je naglasila i zbog čega u najnovijoj pesmi koju izvodi sa Nešom Tvinsom dali naziv „Samo sa mnom si Amazon“.

-Poenta je da razne stvari mogu da ti se dešavaju, ali ako je on pravi, ili ona prava, to je onda taj Amazon, ta divljina. To je nešto posebno – naglasila je Zorana.

Šta je još Zorana ispričala za Grand pogledajte u videu:

Ne propustite i:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić