Iza kulisa finala „Pesme za Evroviziju“: Pobednik na ivici suza, neki učesnici razočarani, neki iznenađeni (VIDEO)

IMG 9142
Luka.C

U subotu je održano veliko finale takmičenja „Pesma za Evroviziju 23“. Pobedu je odneo jedan od favorita Luka Black sa pesmom „Samo mi se spava“.

Luka je u prvoj izjavi medijima nakon pobede podelio prve utiske i impresije, a za Grand je otkrio kako će Srbiju predstavljati na Evroviziji u Liverpulu za manje od dva meseca.

-Moram prvo da pozovem tatu, da javim da sam pobedio, ne znam da li je video. Presrećan sam stavrno, nisam očekivao toliku podršku publike. Zahvaljujem se žiriju i RTS-u, mojim ljudima iz tima koji su napravili da ovaj nastup bude moguć – rekao je pobednik i otkrio ko mu je prvi čestitao nakon proglašenja:

-Ne mogu da ih zagrlim još uvek, prvo sam došao kod vas, pa ću onda posle da se grlim. Svi smo presrećni, bukvalno se suzdržavam da ne zaplačem, želim da budem malo normalan.

IMG 9169
Luka

Predstavnici naše produkcije Nenad Osmanović i Aleksandar Simić su kao „Duo Grand“ nastupili u finalu sa pesmom „Viva La Vida“. Pred sam izlazak na scenu su pred našim kamerama podelili prve utiske, ali su se osvrnuli i na podršku koju su dobili od članova žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“.

-Nije Saša Popović pripremio slavlje, ali ako bude došlo do toga, naravno da ćemo proslaviti. Nismo razmišljali o tome kako ćemo proslaviti, nismo se toliko fokusirali na pobedu. Ima dosta dobrih kandidata, sve su to naše kolege i ne smatramo ih za kunkurencuju – kazali su oni.

SMT 9030

Među prvima ih je na društvenim mrežama podržala pevačica Ceca Ražnatović, ali i ostali članovi žirija. „Zvezda Granda“. Medije je najviše zanimalo koliko mladim pevačima znači podrška od tako velikih zvezda.

-Nismo se čuli sa Cecom, ali nam je drago što nas je podržala. Svakako mi smo bili u takmičenju, ona je član žirija, naravno da će podržati svoje Grandovce – dodali su Nenad i Aleksandar.

Ni ostali takmičari koji su uspeli da se plasiraju u finale nisu krili sreću zbog velikog uspeha koji su postigli. Uzbiđeni i srećni su pred našim kamerama priznali kako se osećaju i kako će proslavitii ovaj uspeh.

SMT9095
Luka

-Ja sam super, uzbuđena sam, srećna kao da mi je rođendan. Stvarno smo dobili podršku svih mogućih ljudi, moja ekipa je divna, stvarno se volimo svi – rekla je Zenja i otrkila kako je reagovala na negativne komentare pojedninaca:

-Kao i sve u životu, ljudi imaju različita mišljenja, ali ja ne volim kada je sve pozitivno to znači da je nebitno. Kada pričaju negativno znači da ih dotiče, ali da ne razumeju. Ja ne pijem , ne pušim, ne pijem ni gazirano, ali ako pobedim popiću neku rakiju, to će da bude veliki presedan.

Capture 1 14

Iako je važio za velikog favorita, mladi pevač Filip Baloš za Grand priznaje da ne očekuje pobedu, ali je nije krio sreću što se prvi put našao u tendingu na Jutjubu.

-Ne očekujem pobedu, očekujem da izvedem ovaj nastup ovako kako treba, ako se desi neka pobeda biću presrećan. Jako sam zadovoljan reakcijama publike, vidim da sam u trndingu prvi put u životu u baš sam srećan – istakao je on za Grand.

Capture 1 15

Princ od Vranje uspeo je već u polufinalu da osvoji srca publike, pogotovo pripadice lepšeg pola. Na kraju je dobio i najviše SMS glasova, a pred sam natup medijima je ispričao koliko je zadovoljan uspehom koji je postigao.

-Ta podrška od javnosti puno znači, a da li smo mi zašlužni za to što smo vizuelno drugačiji i što je pesma drugačija, ne znam. Definitivno smo jako ponosni na sve to i zahvalni narodu na pordšci – rekao je Princ od Vranje.

U nastavku teksta pogledajte video i zavirite iza kulisa finalne večeri „Pesme za Evroviziju 23“ :

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Luka.C,
Autor: A. Milinković/I.Grk