Muž joj je priredio najveću traumu, a pevačica ponosno pokazala NASLEDNIKA (FOTO)

8eacb3659aac780224467fc1be74070a54cff547

Pevačica koju retko viđamo u javnosti Tanja Banjanin na svom Instagram nalogu pohvalila se naslednikom Novakom. Tanjin sin stasao je u preslatkog tinejdžera, a ponosna majka je više puta isticala da sa decom ima sjajan odnos pun poštovanja i razumevanja.

Tanji to nije jedono dete već ima i ćerku Stašu koju je sama odgajala, a najveća podrška u teškim trenucima bili su joj majka i brat.

Pevačica iza sebe ima dva braka i dvoje dece koji su njena najveća sreća i ponos uz koje prevazilazi sve teške trenutke u životu.

tanja banjanin

Jedan od najtežih za pevačicu bio je svakako onaj kada joj je prvi muž priredio traumu koju ni jedan žena ne bi podnela lako.

Naime, dok je bila u drugom stanju, Tanjin suprug otpočeo je vezu sa drugom ženom, a ovu situaciju pevačica je podnela jako teško te je odlučila i da se povuče sa javne scene.

Posle prvog baraka bila sam razbijena na sitne komade, kako fizički tako i psihički. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi je saopštionda je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga, spakovala sam mu stvari u kese. Više od godinu dana mi je trebalo da izađem iz kritze – ispričala je Tanja svojevremeno za medije.

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk