Ovako Viki Miljković sprema svoje kandidate, iscureo snimak sa probe, jedan detalj govori sve o tome kakav je mentor (VIDEO)

U moru poslovnih obaveza, Viki Miljković posvećeno radi sa svojim kandidatima koji se iz subote u subotu predstavalju u „Zvezdama Granda“, a sada je objavljen video sa jedne od proba.

Poznato je da je Viki izuzetno posvećen mentor koji ništa ne prepušta slučaju i trudi se da iz svakog od njih izvuče maksimum.

Viki Miljković mentorska proba

Viki Miljković mentorska proba

Zgazi to, to je stvar tvog unutrašnjeg osećanja. Ti kada pevaš možeš, imaš lepu boju glasa, samo je pitanje koliko ti želiš- održala je lekciju jednoj od učesnica za koju smatra da ima potencijal koji ne pokazuje na sceni.

Iako je uvek tu za svoje kandidate, kako bi ih što bolje spremila spremna je da svakog od njih sluša sve dok ne otpevaju pesmu kako treba.

uuu 1
Viki Miljković mentorska proba

Pored rada, članovi njenog tima združili su se i postali velika podrška jedni drugima na šta je ona izuzetno ponosna, a delić sa probe pogeldajte u videu na početku teksta.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić