Login/Registracija

Rat se nastavlja! Tea Tairović indirektno prozvala Sinišu Medića, on joj odgovorio na svoj način (VIDEO)

Svi dobro pamte situaciju koja se dogodila pre dve godine u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ kada je pevačica Tea Tairović napustila emisiju zbog pitanja voditelja Siniše Medića. Koliko ova priča intrigira javnost govori činjenica da taj video broji preko 15 miliona pregleda na platformi Jutjub.

Izgleda da se rat između njih dvoje nastavlja i posle godinu dana. Medić je tada pitao pevačicu da li može da zamisli život bez dva, a ona je odgovorila da nema komentar i izašla iz studija.

Tea je pre nekoliko dana gostovala u jednoj emisiji, a tada je prizala da ima i najneomiljenijeg voditelja na javnoj sceni, pa je indiretkno prozvala Medića, a on joj nije ostao dužan.

-Pa ima jedan, ali sam mu zaboravila ime. Iz Srbije je, ali sam mu zaboravila ime, pa nije vredno da ga spomenem – rekla je ona tada.

Siniša je odmah shvatio koliko su dva i dva i javno na svom Instagram nalogu podelio je video iz emisije, a za pevačicu je imao i jednu poruku.

-Zovem se Siniša, a prezivam Medić, a ipak su dva DVA…gledali smo. Ali doćiću na Taš, kupicu i kartu – napisao je voditelj.

U videu ispod teksta pogledajte kako je počeo rat između Siniše i Tee.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: Grand