Login/Registracija

Tea Tairović progovorila o „Zvezdama Granda“, pa se dotakla jedne koleginice: „Njen uspeh sve govori“

Trenutno najpoluraniju pevačicu na Balkanu Teu Tairović publika je upoznala pre nekoliko godina u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“.

Ona od tada smo niže uspehe na poslovnom planu, a nedavno je zakazala i prvi solistički koncert u Beogradu koji će održati 17. juna na Tašmajdanu.

Tea se u jednoj emisiji prisetila svog učešća u takmičenju i samih početaka karijere, a priznala je da je ponosna na sve što je tada pokazala publici.

-Mnogi i ne znaju da sam se ja takmičila u „Zvezdama Granda“, nekada u razgovorima kada pomenem, mnogi se iznenade, ne sećaju se baš. Naravno, moja publika koja me prati od početka zna da sam se takmičila. Moram da priznam da sam ponosna na svoje početke i na Zvezde, znam kako je to tada sve izgledalo – rekla je Tea.

Pevačica je istakla da je ponosna na svoju generaciju, a izdvojila je i jednu koleginicu iz takmičanja kojoj je odala posebno priznanje.

-Moja generacija je iznedrila pevače koji iza sebe imaju neku diskografiju dugi niz godina. Ja ću samo pomenuti Aleksandru Mladenović i njen uspeh, mislim da je to dovoljno – zaključila je ona u emisiji „Milizam“.

U bonus videu pogledajte šta je Tea rekla pred koncert u Beogradu.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A.Milinković