Raskinuli Vuk Mob i Tijana Milentijević? Fanovi u šoku

tijana milentijevic oi vuk mob u vezi
Raskinuli Vuk Mob i Tijana Milentijević

Reper Vuk Mob nedavno je uplovio u ljubavnu romansu sa pevačicom Tijanom Milentijević, a poslednjih nekoliko dana kruže priče da su raskinuli vezu.

Raskinuli Vuk Mob i Tijana Milentijević

Reper je svakodnevno postavljao sadržaj sa svojom novom izabranicom, a da je između njih vladala ljubavna idila nisu ni pokušavali da sakriju od očiju javnosti.

tijana milentijevic oi vuk mob u vezi 1 630x426 1
Raskinuli Vuk Mob i Tijana Milentijević

Pevačica je takođe bez ustručavanja postavljala snimke i slike sa reperom i jednom prilikom izjavila da uživaju u romansi i da se nada da će i potrajati.

– Odskora sam u vezi sa Vukom, to je nešto što mi je definitivno obeležilo ovu godinu. Pojavio se pred kraj, ali ju je ulepšao celu. Divno mi je, sve nam super ide za sada. Srećna sam, to je najbitnije. Sve je počelo nešto pre nego što smo javno to ozvaničili. Neko vreme smo se čuli na Instagramu, a onda smo se videli i upoznali. Odmah potom smo ušli u vezu. Baš sam srećna i zaljubljena – priznaje ona, a prenosi Kurir.

Fanovi su počeli da komentarišu da je došlo do raskida veze između pevačice i repera, a priče je podstakao njegov postupak time što je obrisao sve fotografije sa njom sa njegovog profila.

BONUS VIDEO – Kuća Vuka Moba

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram/Grand,
Autor: A.M.