Milica Jokić na veselju zaradila bakšiš vredan preko milion evra: Ovo do sada niko nije doživeo (FOTO)

milica jokic u soku zbog voditelja 3
Milica Jokić bakšiš

Mlada pevačica Milica Jokić u poslednjih nekoliko godina najčešće nastupa na privatnim slavljima i veseljima, a sada na jednom je dobila bakšiš vredan preko milion evra.

Romsko veselje na kome je Milica nastupala održalo se pre nekoliko dana u Berlinu, a na ovom slavlju kao bašiš nije se delio novac, već nakit.

milica jokic zaradila baksis od milion evra 1
Milica Jokić bakšiš

Tako je pevačica dobila nekoliko satova poznate svetske marke, a kako se procenjuje, vrednost ovog bakšiša prelazi milion evra.

Kada je Milica kao glavna zvezda na veselju zapevala, gosti su počeli da joj na levu ruku kače vredne satove, a ona se našla u čudu jer ovako nešto do sada nije doživela.

Kako smo uspeli da saznamo, samo jedan od mnogobrojih satova vredi preko 100.000 hiljada evra, a osim toga, Milica je dobila i novac za neke pesme.

Video sa ovog veselja preplavio je sve društvene mreže, a ljudi su ostali u šoku kada su videli prizor sa veselja u Berlinu.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO – Milica Jokić o vezi sa Lukom Dačićem

PROČITAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/TikTok/urosbozic,
Autor: A.Milinković