Login/Registracija

Odbrojavanje do spektakla: Dragana Mirković ruši rekorde uči drugog koncerta u Areni

DRAGANA MIRKOVIC NNK SNIMANJE 13122022 FOTO MUNJA 5 ok 1

Bez reklamne kampanje Dragana Mirković rasprodala je u rekordnom roku prvi koncert u Štark areni, a četiri nedelje pre drugog spektakla zakazanog za 30. decembar planule su karte za nivo 200, dok je za ostale sektore ostalo manje od 30 odsto kapaciteta.

Ovakav rezultat ne čudi jer je već od prvog dana otkako je objavila da će turnejom Do poslednjeg daha obeležiti četiri decenije karijere, interesovanje publike u regionu ogromno.

Prvi nastup legendarna pevačica imaće u Beogradu, a odmah potom slede koncerti u Tesliću, Palama, Tuzli, Kragujevcu, Novom Sadu, Nišu, a u ovoj najvećoj turneji u poslednje tri decenije uskoro će biti objavljeni i novi datumi po najvećim dvoranama, stadionima i trgovima.

-Presrećna sam i zahvalna publici jer bez njihove podrške ničega ne bi bilo. Jedva čekam da izađem pred publiku i da otpočnemo druženje, spremila sam više od 60 pesama a ovih dana vredno radimo i na scenskom nastupu – rekla je Dragana koja će ovih dana publiku obradovati i prvom pesmom posle višegodišnje pauze.

9 1

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja/Miomir Milić,
Autor: Grand