Definitivno kraj sa Harisom? Rada Manojlović uhvaćena sa novim dečkom (FOTO)

RADA MANOJLOVIC ZGS SNIMANJE 20092023 FOTO FILIP 18OK 2

Od kada je stavila tačku na vezu sa Harisom Berkovićem, ljubavni život Rade Manojlović postao je prava enigma, sve do danas.

Naime, ekipa „Paparazzo lova“ uhvatila je popularnu pevačicu sa novim dečkom čiji identitet za sada nije poznat.

rada
Printscreen Youtube/ Paparazzo lov

Momak je vozio Radu Manojlović, a u jednom trenutku na snimku se vidi da joj je izneo stvari iz automobila nakon čega su se poljubili.

rada m
Printscreen Youtube/ Paparazzo lov

Podsetimo, Rada Manojlović bila je u vezi sa Milanom Stankovićem i to je bila prva romansa koju je javno objavila i potvrdila, a nedavno je za Grand govorila o svom bivšem i otkrila kako Stanković reaguje na natpise o njegovom životu.

-Znam da mu smeta, ali iz razloga što monasi, igumani i vladike ne vole u tom smislu medije i estradu. Oni su više da to bude Božija, duhovna priča, van naslovnih strana. Ali opet kažem: „Milane, ne možeš da se nerviraš. Ti si neko ko je jako interesantan i budi srećan što narod zanima ta duhovna priča. Malo crkva, manastir, jedan duhovni svet za razliku od ovog estradnog gde je konstantno bivši ovaj, onaj, na koga se odnosi pesma. Budi srećan što narod zanima i duhovna strana nečije ličnosti. To je plus- otkrila je Rada za Grand.

Rada Manojlovic uvrce ruke 2

BONUS VIDEO: Intervju Rade Manojlović

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Printscreen Youtube/ Paparazzo lov/ Z. K. Munja,
Autor: J. Jović