Login/Registracija

Rada Manojlović ipak u problemu, nastupi otkazani: „Ne smem da pričam“ (VIDEO)

Pevačica Rada Manojlović neočekivano je prinuđena da otkaže naredne nastupe, a razlog je zdravstvene prirode. Folkerka je po sopstvenom priznanju veoma bolesna, zabranjenop joj je da uopšte koristi glas kako bi oporavak štop brže protekao.

Ona se oglasila kratkom video porukom na svom Instagram storiju i saopštila loše vesti.

-Na žalost nećemo moći da se družimo ovog četvrtka. Jako sam bolesna, Ne smem da pričam, ne smem da maknem, moram da ozdravim – poručila je Manojlovićeva u kratkoj video poruci.

Radmila Rada Manojlović nema koga nije zabrinula objavivši pre dva dana fotografiju na kojoj se vidi da je završila na infuziji. Kako je objasnila, pred jedan svoj nastup toliko se loše osećala, da je morala hitno da potraži pomoć lekara.

Ona se u opuštenom izdanju juče oglasila na Instagramu istakavši kako od bolova nije mogla ni da govori.

– Pre nastupa u Klagenfurtu nisam mogla da govorim od bolova – napisala je ona uz svoju objavu, što je zasigurno izmamilo razne reakcije njenih fanova, kao i reči podrške.  

Srećom, na klinici kojoj se obratila za pomoć taman na vreme su je „vratili na noge“ pa je održala spektakularan nastup u tom austrijskom gradu.

Međutim, kako stvari trenutno stoje, izgleda da je brzi oporavak bio kratkog daha i da su se tegobe vratile, zbog čega će pevačica morati da odmara i ne koristi svoj glas u narednom periodu.

Još uvek nije poznato o kakvim se tačno zdravstvenim problemima radi, s obzirom da se pevačica po savetu lekara ne javlja na pozive, a zabrinutio fanovi se nadaju da će se Rada brzo oporaviti i da će je uskoro ponovo gledati na sceni.

Podsetimo Rada je prošlog leta takođe imala nezgodu, kada je prilikom nastupa na muztičkom festivalu u Vrnjačkoj bini pala sa scene, vrativši se na binu sa raskrvavljenim kolenima.

– Pa znači prosula sam se kol’ko sam dugačka, nema dalje, poginu žena– napisala je Manojlovićeva.

Tada se od povreda oporavila izuzetno brzo, u roku od 24 časa, pa svi nadaju i da će ovoga puta probbleme sa glasom razrešiti u ekspresnom roku.

Foto: Instagram radamanojlovic,
Autor: A.Dačić