Oglasila se Dara Bubamara nakon skandala kako se bahato parkira i ponaša, preti tužbom: „Muka mi je, ne pokušavajte da od mene napravite drsku osobu“ (FOTO)

0151c442957ba7114cc2c23ab7e3f36fb608e3ce

Sinoć je kao bomba u medijima odjeknula vest kako se Dara Bubamara bahati po Novom Sadu, gde se nepropisno parkirala, da bi nakon dolaska pauka besno počela da čupa kablove sa vozila Parking servisa.

Ipak, ova vest se ispostavila kao netačna. Žena koja je navodno počela da viče, preti radnicima i da ih vređa, a sve vreme je pokušavala nekog da dobije na telefon, zapravo nije Dara.

iuzt 1

Instagram stranica 192, ubrzo je ispravila vest.

Kada su krenuli da dižu automobil pojavila se vlasnica automobila za koju nam je prvo rečeno da je pevačica Dara Bubamara. Ipak se ispostavilo da je u pitanju izvesna starija žena – navodi se na stranici.

Dara je na svom Instagramu odmah demantovala ove navode.

Muka mi je više od lažnih, nameštenih i izmišljenih tekstova protiv mene! Sporni automobil (koji je bio podignut) je džip Mercedes GLE, a moj auto je AMG GTS! To što je beo i sa DON tablicama, ne znači da sam ja – napisala je ona, pa dodala:

dara buba

Ne pokušavajte više da od mene napravite drsku i bezobraznu osobu, kad svi znaju, a pogotovo moji Novosađani kakav sam čovek ja, kao i po čemu cenim sve ljude. Mene pauk i ne diže, ljudi me vole, a čak i da dobijem kaznu, ja svoje kazne uredno plaćam– istakla je Dara.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić