Prvi nastup Ivane Pavković posle porođaja, publika ostala bez reči: „Ona je žena zmaj“ (VIDEO)

c89fc97a2d91bf725fb0ff737573e129fb1e2866

Nakon što je na svet donela blizance i napravila pauzu u karijeri, pevačica Ivana Pavković se nakon godinu i po dana vratila poslovnim obavezama.

Naime, ona je juče nastupala na jednom privatnom veselju, a ovo je ujedno bio i njen prvi nastup nakon porođaja.

Sve ovo je zabeleženo na duštvenim mrežama koje su se usijale od komentara publike. Ljudi su pisali da je Ivana žena sa primer i da je svojim gestom pokazala svima kako se mogu završiti sve obaveze.

-„Žena zmaj“, „Svaka ti čast“, „Bravo Ivana“ – samo su neki od komentara njene publike na društvenim mrežama.

Mnogi su se zapitali i ko čuva decu, obzirom da pored njenog supruga Petra sada i ona nastupa redovno. Pevačica je nedavo rekla da ima veliku pomoć od porodice i roditelja, pa nema sumnje da su dečaci ostali sa bakama dok je Ivana juče pevala.

Podsetomo, Ivana je nedavmo upravo pred našim kamerama najavila povratak na scenu, a tom prilikom je priznala da se uželela nastupa.

-Godinu i po dana, možda se nekome čini da je brzo prošlo, ali meni baš i nije. Baš sam se uželela i snimanja, nisam prihvatala sve emisije, prosto nisam bila spremna. Ovo je sada zvanično prva emisija u kojoj sam se pojavila nakon porođaja, a uskoro krećem i sa nastupima- rekla je Ivana.

U videu pogledajte šta je još Ivana nedavno rekla za Grand.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković