Prva slika Teodore Džehverović nakon operacije: Pevačica sa maskom na licu, ne odvaja se od majke (FOTO)

Prva slika Teodore Džehverović nakon operacije
instagram/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović nekoliko dana posle Nove godine osetila je jake bolove zbog kojih je hitno operisana na Badnje veče. U pitanju je bila cista koja je pukla na jajniku, a pevačica je zbog zdravlja pauzirala sve poslovne obaveze kako bi se u potpunosti oporavila.

Ona se sada oglasila sa fotografijom na kojoj je pokazala kako je upregla sve snage kako bi joj uskoro bilo bolje, a o njoj vodi računa njena majka.

tdz
instagram/teodoradzehverovic

Prva slika Teodore Džehverović nakon operacije

Džehva se oporavlja uz pomoć hiperbarične komore, da treba što više da odmara, pa je sve pozdravila.

– Sve ovo je sad proces oporavka! Hvala svima na lepim porukama. Nemojte da brinete, jaka sam i sve ovo će proći kako treba. Desilo se šta se desilo, idemo dalje- istakla je pevačica.

teodora dzehverovic
instagram/teodoradzehverovic

Podsećamo, Teodora je nakon operacije ostala pozitivna uprkos traumi koja je zadesila već na početku godine.

– Za sada je sve u redu, sem što me rane bole, ali nadam se da će to sve biti dobro i da će da zaraste kako treba. I pored toga ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem– izjavila je pevačica.

BONUS VIDEO– Uroš Živković- Kviz:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.