Teodora Džehverović hitno operisana, oglasila se iz bolnice: „Dobila sam strašne bolove, stanje mi se pogoršalo“

Teodora Džehverović hitno operisana
Teodora Džehverović hitno operisana

Dok su gotovo svi uživali u praznicima, za Teodoru Džehverović početak ove godine nije bio bajkovit s obzirom na to da je veče pred Božić hitno operisana.

Naime, pevačica se požalila na jake bolove koji su postali neizdrživi, a nakon procene lekara morala je intervenciju od koje se trenutno oporavlja.

teodora dzehverovic uspeh e1697097765381
instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović hitno operisana

Za mene su iskušenja od prvog dana ove godine. Taman što je počelo da mi bude bolje, dobila sam strašne bolove u stomaku. Na Badnje veče sam operisana. Imala sam cistu na jajniku koja je pukla i stanje mi se zbog toga pogoršalo– oglasila je na svom Instagramu i otkrila kako se trenutno oseća:

Za sada je sve u redu, sem što me rane bole, ali nadam se da će to sve biti dobro i da će da zaraste kako treba. I pored toga ne menjam mišljenje da će ovo biti jedna predivna godina kojoj se svim srcem radujem– izjavila je pevačica.

tdo

Podsećamo, pevačica je nedavno otkrila kakvog muškarca priželjkuje.

– Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao ja, da razume moj posao. Da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je, naravno, da bude ostvaren i zadovoljan sobom– istakala je pevačica, a zatim se osvrnula i na finansijski momenat.

– Pare od muškarca mi ne trebaju, jer ne postoji to što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju, zbog toga od muškarca tražim sve ostalo– zaključiala je Džehva.

BONUS VIDEO- Marija Šerifović napustila Zvezde Granda:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić