Viki i Nermin sprečeni da odu u Ameriku na turneju, pevačica otkrila šta se zaista desilo: „Bila sam tužna, dugujem vam objašnjenje“ (VIDEO)

Viki i Nermin sprečeni da odu u Ameriku
Viki i Nermin sprečeni da odu u Ameriku

Viki Miljković zajedno sa Nerminom Handžićem trebala da drugu polovinu januara provede na turneji u Americi, međutim uprkos njihovoj organizaciji i naporima da sve protekne u njaboljem redu naišli su na nemilu situaciju zbog koje nisu mogli da otputuju.

Viki se javno izvinila svom fanovima koji su ih željno čekali u nekoliko gradova širom Amerike, a zatim objasnila šta se zaista dogodilo.

Viki i Nermin sprečeni da odu u Ameriku
Viki i Nermin sprečeni da odu u Ameriku

Viki i Nermin sprečeni da odu u Ameriku

Obraćam se svim dragim fanovima u Americi, dužna sam da vam dam objašnjene zašto nismo Nermin i ja došli na našu mini turneju, jako sam bila tužna i neraspoložena. Na svu sreću sve je unapred rasprodato i puno, ali mi ,verovali ili ne, uz odobrenu vizu koju smo dobili 19. decembra nismo dobili tremin da nam se viza zalepi u pasoš– otkrila je Miljkovićeva koja neće izneveriti obožavaoce u dalekoj zemlji.

Naša radna viza je odobrena i čeka, ali nismo smeli da krenemo na put bez toga i dalje čekamo i nadamo se da ćemo termin uskoro dobiti. Turneju pomeramo za kraj oktobra jer je to prvo što imamo slobodno, viza važi godinu dana i ovom prilikom najavljujem i doček Nove godine u Americi– rekla je Viki, a u komentarima fanovi su pokazali puno razmevanje i poslali joj poruke ljubavi i podrške.

https://www.instagram.com/p/C2ATaZtCxrw/
Instagram/viki_miljkovic

Podsećamo, Viki je nedavno progovorila i o duetu sa Handžićem o čemu se već dugo spekuliše.

-Što se tiče Nerminovog novog albuma, o tome brine Taške, to je pitanje za njega. A što se tiče dueta, nešto se krčka i to je takođe pitanje za producenta, pitajte Tašketa – rekla je Viki sa osmehom.

BONUS VIDEO- Njabolji stajlinzi Viki Miljković:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/ F. Pavlović,
Autor: S. Čumić