„Prošla sam to…“ Tanja Savić uplakana u emotivnoj baladi, obraća se sinu, a mnogi su uvereni da je pesma biografska (VIDEO)

tanja 1

Pevačica Tanja Savić obradovala je fanove emotivnom baladom „Sine“, koju je upravo objavila, a fanovi već od prvih minuta nakon što je pesma dostupna na jutjubu neprestano ostavljaju komentare.

-Jednom pjesmom je opisala svoj zivot. Hrabra ženo – napisala je jedna od korisnica jutjuba, opisujući numeru punu emocija.

tanja 2

-Nije to ljubav sine, kad nekog s visine poniziš. Opsuješ pa ga pomaziš, uz lažne suze izviniš. Prošla sam to… – početni su stihovi pesme koja slušaoce ne ostavlja ravnodušnim.

-Kada se tuge zbroje ne mogu da me slome, nikom ne gori do zore sine – deo je refrena pesme koja nosi puno emocija u Tanjinom izvođenju, pa se mnogi slažu kako je ova pesma pun pogodak za popularnu pevačicu.

tanja 3

Muzika za pesmu „Sine“ radili su: Emel Franca i Marko Drežnjak koji potpisuje i aranžman, a tekst je napisala Violeta Mihajlovska.

Podsetimo, Tanja Savić prošla je kroz težak period borbe za starateljstvo nad sinovima sa bivšim suprugom, a u jednom momentu on ih je odveo bez njenog znanja u Australiju i pevačica je preživela pravu golgotu dok nije vratila sinove svojoj kući.

7f8b1f0749d3d7e449479906c87d4f9d3f687651

Pevačica je nedavno progovorila na tu temu, opisavši kakav imaju odnos njeni sinovi sa ocem danas.

Želeli bi da ga vide, jer im je to tata. On može da dođe u Srbiju kad god hoće, to nije nikakav problem. Da izuzmemo to što ima repove iz prošlosti i da mora na neka pitanja da odgovara na sudu, ali neka stisne zube i neka dođe, sve je to deo života – ispričala je ranije Tanja.

Pogledajte spot za pesmu Tanje Savić „Sine“ u videu:

PROČITAJTE JOŠ I:

Foto: Z.K.Munja/printscreen,
Autor: A.Dačić