Ovo je pravo ime Šaka Polumente: Otkriveno šta mu piše u ličnoj karti

pravo ime Šaka Polumente
Pravo ime Šaka Polumente

Brojne poznate ličnosti uzimaju umetnička imena kako bi se probili na estradu, a sada je otkriveno koje je pravo ime Šaka Polumente koji je godinama poznat javnosti.

Ukoliko ste mislili da je Šako Polumenta njegovo pravo ime, prevarili ste se jer mu u dokumentima stoji drugačije.

sako polumenta 21

Pravo ime Šaka Polumente

Šako Polumenta ustvari se zove Sakib, rođen je 27. marta 1968. u Bijelom Polju, i pod tim imenom ga, verujemo, malo ko zna.

40be6b7071c34fe0de2d65ad64e82d28d126e6b2

Podsećamo, Šako je nedavno za domaće medije progovorio o estradnoj mafiji.

Estradna mafija vlada, samo je pitanje koga će da targetiraju. Narod nema pojma koliko pevača je zapravo u tome, koliko njih nije uspelo da se odupre pritisku. Nisam dozvolio da me bilo ko ucenjuje, zato sam se povukao i nisam pevao na prestižnim mestima, nego sam išao u dijasporu. Morao sam da se snađem i brzo mislim. Kad su videli da ne padam na provokacije, počeli su da pominju moju decu, da prete i pominju neke bombe. Nisam se dao uplašiti i bio sam dostojanstven iako mi nije bilo svejedno – ispričao je Polumenta.

BONUS VIDEO- Šako Polumenta „Dišem za tebe“:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE I:

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Č.