Login/Registracija

Potez Aleksandre Prijović dirnuo Draganu i Vesnu: „Ponosne smo na nju i na ono što je uradila“ (VIDEO)

Novu sezonu jedne od omiljenih Grandovih emisija „A sad malo mi“ publika je željno čekala dva meseca koliko je trajala televizijska pauza, a vedre, odmorne i spremne za nove poslovne poduhvate, Vesna Milanović i Dragana Katić spremile su brojna iznenađenja za verne gledaoce.

-Pripremile smo svašta novo, biće ovo jako zanimljiva sezona, kao i prethodna. Biće mnogo velikana sa naše muzičke scene. Biće mnogo specijalnih emisija, nisu klasični dokumentarci već naš osvrt na ljude sa kojima radim i sarađumeo. To ne moraju da budu samo pevači nego i glumci, sportisti… Mislim da će biti jako zanimljivo- otkrila je Vesna Milanović za Grand.

VESNA MILANOVIC I DRAGANA KATIC ASMM SNIMANJE 19092023 FOTO FILIP 27 ok

I dok publika sa nestrpljenjem iščekuje 21 čas kada će se emitovati nova epizoda „A sad malo mi“ na kanalu Grand televizije, ovaj sjajni voditeljski dvojac dodatno je zagolicao maštu publike.

-Ovo je deseta sezona i zato smo Vesna i ja odlučile da na neki način već počnemo da slavimo rođendan televizije. Za početak smo spremile dva specijala, baš onako specijal Vesna i Dragana, o Aleksandri Prijović i Lepoj Lukić- rekla je Dragana Katić vidno uzbuđena zbog svega što je pred njima.

VESNA MILANOVIC I DRAGANA KATIC ASMM SNIMANJE 20092022 FOTO LUKA 2 ok

Danas jedna od najpopularnijih pevačica Aleksandra Prijović svoje prve muzičke korake napravila je na Grandovoj sceni, a Vesna i Dragana, poput cele ekipe, ne kriju ponos i sreću zbog njenog uspeha.

-Aleksandra Prijović ima tri rasprodate Arene! Zvezda Granda koja je u rekordnom roku rasprodala koncerte bez poklonjene karte. Nekako smo svi jako ponosni na nju. Pravimo retrospektivu i gledamo u retrovizor, kako je Aleksandra počela. Nije ona jedina naravno, tu je i Milica Pavlović, Tea Tairović, to su sve neke devojke koje su potekle iz naše kuće, sa naše scene i napravile nešto sjajno- dodala je Vesna Milanović, te sa ponosom dodala:

-Aleksandra je jako vaspitana žena, jako me je dirnulo to što ona sad ima svoj tim sa kojim radi, ali je jedan sto ostavila za svoje nekadašnje menadžere iz Grand produckije. To znači da misli o ljudima sa kojima je sarađivala. Mi smo joj tu kao velika podrška, ona je to zaslužila!

DRAGANA KATIC I VESNA MILANOVIC ASMM SNIMANJE 28112022 FOTO MUNJA 4 ok

Iako su Vesna i Dragana poznate po tome što uvek održe svoju reč, njihovo obećanje da je pred publikom najbolja sezona izazvalo je buru pozitivnih reakcija.

-Imamo i ideju, već smo u dogovoru sa ozbiljnim imenima sa naše javne scene, koji će biti naši gosti i imaće svoju emisiju u kojima će se njima ispunjavati želje. Na taj način ćemo tu javnu ličnost približiti našim gledaocima i verujte da ćete se iznenaditi ko će sve doći!- rekle su Vesna i Dragana.

DRAGANA KATIC I VESNA MILANOVIC ASMM EMITOVANJE 20092022 FOTO MUNJA 23 ok

Malo ko bi poverovao da nakon višedecenijskog iskustva i razgovora sa najvećim imenima iz sveta šoubiznisa Vesna i Dragana imaju neostvarene želje, ali realnost je potpuno drugačija.

Koga voditeljke priželjuju da vide u svojoj emisiji saznajte u videu na početku teksta.

BONUS VIDEO: U videu ispod pogledajte šta vas očekuje večeras od 21h u emisiji „A sad malo mi“

https://www.instagram.com/p/CxoVFbys4Ps/

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović/ A. Milinković