Login/Registracija

Posle proslave godišnjice braka sledi novo slavlje! Dinča presrećan (VIDEO)

2feb8692ac878e1a9e5bb60760a66ba20f547e8f

Pevač Milan Dinčić Dinča danas ima veliki povod za slavlje, a čestitke neprestano pristižu. Pevač je naime pre nekoliko dana proslavio godišnicu braka, a danas je napunio 37 godina. Među prvima rođendan mu je na društvenim mrežama čestitala sestra Lidija, koja mu je poželela sve najlepše kao što bi i svako svom najrođenijem poželeo.

-I tako guramo oduvek, neka te sreća prati svaki dan, rođeni moj – poručila je Lidija Ilić svom bratu sve najbolje uz broj 37 koji označava koliko je godina napunio.

Dinča je veoma vezan za porodicu, kako za suprugu Jelenu i decu, tako i za roditelje i sestru sa kojima je živeo dok se nije osamostalio.

Dinča je sestri je još odavno prepustio brigu o sovom stajlingu. A da su oduvek vodili računa o svom stajlingu bar kada je slikanje u pitanju svedoči i zajednička fotografija koju je u svom videu na Instagramu podelila upravo Lidija.

Pevač je bio veoma zgodan još od malih nogu, što je evidentno i na ovoj fotografiji, a šarmom je osvajao mnoge. Tako se Dinča jednom prilikom prisetio i svoje prve simpatije.

– Prvu simpatiju imao sam u prvom razredu osnovne škole. Devojčica se zove Aleksandra. Kao klinka bila je mnogo slatka, imala je krupne plave oči, lepe crte lica, pune usne. Nekako smo stalno bili zajedno, čak smo sedeli u istoj školskoj klupi. Mnogo mi se sviđala, ali ona to nije znala, a ne zna ni dan-danas. Eto, možda sada sazna… – ispričao je Dinča ranije.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić