Login/Registracija

Dejan Drašković ne skriva samouverenost: „Naš duel je bio takav da je Janoš Buđi morao da bude drugi“ (VIDEO)

janos

Finale muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno“ sve je izvesnije i bliže, a duelisti Podgoričanin Dejan Drašković i Novosađanin Janoš Buđi dali su sve od sebe na sceni. Nakon sjajnih nastupa njih dvojica su podelili utiske iz ovog šoua veterana koji svake nedelje pleni emocijama.

Dejan je otkrio i da je u čitavo takmičenje ušao nepripremljen.

IMG 1652

-Nisam pravio nikakve planove, nisam ni znao kakva je ovde scena, ali sam već posle prvog nastupa pretpostavljao kako bih mogao daleko da doguram. Prvi nastup mi je bio sjajan, a čini mi se i da je svaki sledeći bio sve bolji i bolji. Ovaj četvrti krug najmanje volim jer su ostali svi sjajni pevači, a neko mora da otpadne, poput mog divnog kolege Janoša – rekao je Dejan.

IMG 1679

Njegov kolega Janoš takođe je briljirao na sceni takmičenja iz kojeg nosi sjajne utiske.

-Upoznali smo se sa mnogo sjajnih ljudi i uspostavili smo jako dobre odnose. Imao sam želju da bar jednom nastupim na ovoj sceni i to mi se ostvarilo – rekao je Janoš.

Pobednik iz ovog duela siguran je da je bio bolji, zbog čega nije želeo da bude nimalo skroman.

-Nekako je naš duel bio takav da je Janoš morao da bude drugi – rekao je Dejan koji je pokušao da nadoknadi zaostatak kolege fejsbuk glasovima.

DEJAN DRASKOVIC 49 GOD. HERCEG NOVI 5

Takmičar je potom objasnio i da je ponosan što je deo emisije u kojoj nema sujete.

-Apsolutno sam ponosan na to. Pre toga sa Janošem nisam bio ni u jednoj emisiji, ali praktično već kada smo se videli nije bilo ni potrebe za upoznavanjem. Pozdravljamo se kao da se poznajemo sto godina. Neću pričati o velikim pčrijateljstvima koja su se stekla u prethodnim emisijama, ima ih stvarno mnogo. Skoro sam video da je jedan takmičar posetio sve svoje kolege i napravio, kako je rekao đir da ih sve obiđe. I oni su ga lepo ugostili. Ovo je jedna najbolja stvar, što se sklapaju velika prijateljstva u ovim emisijama – ispričao je Dejan a sa njim se slaže i Janoš.

JANOS BUDJI 49 GOD. HEDDESHEIM 6

-Ova emisija je nešto zaista neverovatmo i bilo bi lepo kada bi mnogo više ovakvih emisija bilo – priznao je Janoš.

Ceo razgovor sa Dejanom Draškovićem i Janošem Buđijem pogledajte u videu ispod:

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić/A.Milinković