Sandra Mladenović ostvarila veliki san: Otvorila koncert Bekute i Đurišićke, publika u transu: „Ovo je čast i zadovoljstvo“ (VIDEO)

Ana i Snezana

Sinoć je u Subotici održan spektakularan koncert dve muzičke legende, Ane Bekute i Snežane Đurišić koji je okupio ogroman broj ljudi na Trgu slobode koji je bio premali za sve koji su želeli da uživaju u koncertu za pamćenje.

Kao specijalana gošća, čast da otvori koncert imala je talentovana Sandra Mladenović kojoj je Bekuta bila mentorka i koja je u takmičenju najviše pevala Snežanine pesme, a njen glas, kao i energija savršeno su se uklopili, zbog čega je publika bila sve vreme na nogama.

s

Da se zahvalim na pozivu našem dragom Siniši Mediću. Ja sam po prvi put u vašem gradu, nadam se ne i poslednji. Želim da čestitam jubilej i želim vam prijatno veče– rekla je Sandra, a zatim zapevala pesmu „Obraše se vinogradi“ uz koju je publika skandirala, nakon čega ih je sve razdrmala hitom „Zbog tebe“.

lll

Subotičani nisu skidali osmeh sa lica tokom višečasovnog programa tokom koga su uživali u najlepšim narodnim pesmama uz koje su se veselile sve generacije, a u videu ispod pogledajte delić otvaranja spektakla koji će se dugo pamtiti.

Autor: S. Čumić