Niko nije ni mogao da pomisli da će Saša i Zlata uraditi ovo, kamere sve zabeležile (FOTO)

ipiccy image 8 5

Saša Popović u mladosti je važio za velikog šarmera i zavodnika, a pre mnogo godina šarmirao je pevačicu Zlatu Petrović.
Na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija Saše Popović i Zlate Petrović koja je nastala tokom njihovog nastupa davne 1994. godine.
Zlata i Saša u tom periodu više nisu bili u vezi, ali to ih nije sprečavalo da ostanu u dobrim odnosima i uveseljavaju publiku na svojim nastupima.

sasa popovic 2 ok


Njih dvoje su oduvek su važili za velike šoumene pa su tako često priređivali iznenađenja publici. Zato su se tokom jednog nastupa popeli na poprilično visoke merdevine i zapevali.


Saša je bio u belim pantalanoma i košulji iste boje sa šarama, dok ga je Zlata pratila u nijansama – ona je nosila beli top i kratak šorts, dok joj je oko čela bila vezana marama.

Inače, u to vreme, sudeći prema godini kada je fotografija nastala, njih dvoje već nisu bili zajedno. Kako je jednom prilikom ispričala Zlata, njihova ljubavna veza počela je na 18. rođendanu Cece Ražnatović, tada Veličković, 1991. godine, a bili su zajedno dve godine.

SASA POPOVIC ZGS SNIMANJE 25012023 FOTO MUNJA 7 ok 2


Pevačica je uvek otvoreno govorila o njihovoj davnoj romansi.

Njih dvoje se često sete tog perioda, čak i pred suprugom Saše Popovića Suzanom Jovanović, kojoj nikada nije smetala njihova veza. Zlata je svojevremeno otkrila da se poljubac između nje i Popovića desio na proslavi 18. rođendana Svetlane Cece Ražnatović, 1991. godine.

-On je kod Cece došao s koncerta Harisa Džinovića, i to s jednom poznatom pevačicom s kojom se tada zabavljao. Ja sam taj dan bila kuma na svadbi u Vršcu i moja drugarica Milica mi kaže: ‘Ajde, bre, Zlato, da svratimo malo kod Cece. Sigurno je ludo’. Ja joj na to odgovorim: ‘Ma, gde sad da idem tamo ovako raščupana, umazana, šminka mi se pokvarila’. Bila sam nikakva jer sam ceo dan đipala na svadbi i samo mi je to falilo da u pet ujutro idem na još jedno veselje. Ali, eto, ubedi ona mene i mi svratismo – prisetila se Zlata jednom prilikom i istakla da je ta noć bila najlepša u njenom životu.

ZLATA PETROVIC ZGS SNIMANJE 06032023 FOTO MUNJA 13 ok 1

-Ulazimo nas dve i prvi koga sam ugledala bio je Popović. Kao grom da me je opalio posred stomaka. Vidim ja neka igra oko njega, a on zvrlji u mene, pa su mu i cvikeri spali na nos. Namesti on naočare i nastavi da blene, a i ja u njega. Krenem u toalet, a on za mnom. Zaustavio me je ispred vrata i pohvalio da lepo izgledam, ali da mi nešto fali. Upitam ga šta to meni fali, a on ko iz topa kaže: „Da se prezivaš Popović“. Poslao je on tu pevačicu kući i seo pored mene, tu smo razmenili broj fiksnog telefona, nakon čega me je mesec dana jurio.Petrovićeva je istakla tada i da je Popović pripadao njenoj energiji – ispričala je Zlata ranije.

c1c9c02e4db6122ae2751247d4991e703ea4586d

Pevačica je kasnije ispričala i koliko je trajala njena veza sa Popovićem.

-Sale i ja smo bili dve godine zajedno. Mislim da je on tad bio direktor ‘Zama’ i radio je sa ‘Slatkim grehom’. Viđali smo se kad smo bili u prilici, često i kod njega u Novom Sadu. Ma on je bio i ostao predivan. Takav čovek se više ne rađa, majke mi moje. Pored njega sam se osećala kao princeza. On je vatra u krevetu! Jao, šta pričam?! Nikada mi nije bilo bitno da li je u krevetu dobar ili loš. Muškarci me nikada nisu privlačili po tome kakvi su u krevetu. Volela sam njihove osobine, a Sale je pripadao mojoj energiji – izjavila je pevačica koja se nakon ove veze udala za voditelja Zorana Pejića, s kojim ima sina Jovana.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić