Login/Registracija

Pevačica se zbog DRUGE TRUDNOĆE našla na meti kritika, pa odgovorila hejterima: “Jadni vi, budite manje ZLOBNI“

Pop pevačica Marija Mikić početkom jula meseca na svet je donela ćerkicu Đurđu, a nedavno je iznenadila sve informacijom da se ponovo nalazi u drugom stanju.

Kako je već naglasila, druga trudnoća protiče identično kao prva, te su mučnine i povraćanje sastavni deo jednog njenog dana, ali je tu i neizostavna radost zbog dolaska druge bebe.

-Postoji jedna osoba koja već zna pol bebe, ali nama je bitno da je sve u redu. Saznaćemo pol kada uspemo da se organizujemo od svih obaveza, prenatalni test je gotov. Iskreno, ne žurim nigde i uživam! Malo mi je i zanimljivo da sam u neizvesnosti – poručila je pevačica i otkrila da bi volela da dobije dečaka.

-Ako baš moram da budem iskrena, volela bih da je dečak. Želim da imam i dečaka i devojčicu. Naravno, najbitnije je da je živo i zdravo – poručila je Marija fanovima na svom Instagramu.

Zbog objave o drugoj trudnoći vrlo brzo nakon porođaja, pevačica se našla na meti kritika i zlih jezika, te je odlučila da ovog puta stane na put negativnim komentarima.

-Moj život je moja stvar. To što sam javna ličnost je cena našeg posla i što svako može sebi da da za pravo da komentariše. Ali i ja sam običan čovek od krvi i mesa, imam osećanja. Onda pogledam oko sebe, pogledam ljubav, sreću i kažem: ‘A, jadni oni’. Čim imaju vremena za to. Želim im bar upola kao sebi, a ako može, eto i više. Da budu manje zlobni“– napisala je Marija.