OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Bivša žena vlasnika televizije je kuma Ane Bekute, a bila joj je desna ruka u „Zvezdama Granda“ (FOTO)

f6bcb24548a77cacacef46d6d689662ee4dc4472

Ana Bekuta je u dobrim odnosima sa svim kolegama sa estrade, a prijateljstva neguje već dugi niz godina, pa je tako sa nekim koleginicama postala i kuma.

Većina ljudi zna da je Ana venčana kuma koleginici Miri Škorić sa kojom ima i duetsku pesmu „Nije kuma dugme“ koju su njih dve otpevale pre mnogo godina.

One su se upoznale na samom početku karijere, a odnos poverenja i poštovanja su gradile godinama.

– Upoznale smo se na festivalu „Raspevana jesen“ i od tada se nismo razdvajale. Ona je tada nastupala sa svojim bendom „Anabe“ i povukla i mene sa sobom. Imale smo često zajedničke svirke. Ona mi je mnogo pomogla, od saveta koje mi je davala kao mladoj osobi, pa u svemu ostalom. I, eto, od tada datira naše prijateljstvo – ispričala je Mira jednom prilikom.

a95074087d68acba7640fd478d5b6c440d19d0a2

Interesantno je da je Bekuta u duhovnom srodstvu i sa koleginicom Sonjom Mitrović Hani, koja joj je pomagala tokom spremanja kandidata u „Zvezdama Granda“. Hani je inače bivša supruga vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića.

Capture 2

Ana je takođe bila kuma i pokojnoj Merimi Njegomir, sa kojom je dugi niz godina gajila divno prijateljstvo, a teško je podnlela Merimin odlazak.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/youtube/Instagram,
Autor: A.Milinković