Bosanac ŽESTOKO opleo po kolegama:“Kada bih video da to radi, RAZBIO bih mu glavu HARMONIKOM (VIDEO)

4c7fc00959f903b59b219b750afb79e2f514d9c8

Harmonikaš i član žirija „Zvezda Granda“, Dragan Stojković Bosanac poznat je kao čovek koji nema dlake na jeziku i koji uvek iskreno govori na sve teme.

Tako je bilo i ovog puta u emisiji „Grand Magazin“ gde se voditelj Živojin Krstić dotakao teme bakšiša i toga kako neki harmonikaši kradu novac na nastupima i ne žele da ga podele sa ostalim kolegama.

-Ja sam čuo da harmonikaši imaju neke posebne džepove u tom mehu od harmonike i da tu stavljaju bakšiš da posle ne bi delili sa ostalim kolegama – rekao je voditelj.

-Prvo, ja ne znam da li uopšte postoji harmonika koja dobije pneumoniju meha, kad dobije to ona se izduva, pa ne bi moglo da se svira. Da li trpaju po džepovima, nisam ih sreo, ali kad bih to video, ja bih mu razbio glavu harmonikom. Ko krade bakšiš to je loš čovek i njemu treba zabraniti da svira, treba ga izvrguti ruglu – poručio je Bosanac i dodao:

Capture 5

-Bakšiš kad se dobije, on se deli i to je najlepša i najbolja volja onoga kome sviraš. On ti tako dobrovoljno pokazuje zahvalnost i zadovoljstvo. Može on da te polije pićem i da te otera, ali kad ti daje bakšiš to znači da si uspeo da dopreš do njega i do njegovih emocija i da ti se čovek tako zahvali – zaključio je Dragan, a video pogledajte u nastavku teksta:

Foto: Z.K.Munja/youtube,
Autor: A.Milinković