Prošla PAKAO zbog bivšeg! Eva Ras priznala: “Bila sam zavisna od KOKAINA, nisam ni jela ni spavala“

565dfdd24b925cd9bf7142c6fde5bdf7b77e4ff5

Glumica Eva Ras imala je buran život o kome je neretko govorila u javnosti, a poslednja stvar koju je priznala jeste da je konzumirala narkotike, zbog kojih je prošla kroz pakao.

Pre nego što se udala za slikara Radomira Stevića Rasa, bila je u braku s muškarcem čiji identitet ne želi da otkriva, a zbog kog je, kako kaže, počela da se drogira.

Moj prvi muž, s kojim sam bila dok sam studirala Fakultet dramskih umetnosti, drogirao se. Nisam znala za to dok smo se zabavljali, saznala sam tek kad smo se venčali. Tih šezdesetih godina narkomanima smo zvali samo one koji su se lečili od droge, a ne i one koji su je koristili. Zbog toga su mnogi mislili da drogiranje nije ništa strašno – počinje Eva ispovesti objašnjava kako je došlo do toga da prvi put proba drogu.

8c176f4f49d3c561ab7b3a1e7ab970db01fdf602

– Suprug me nikad nije nagovarao na to. Međutim, droga se vukla po stanu i gledala sam kako je on uzima. Jednom sam mu rekla da hoću i ja da probam. Odgovorio mi je da ne želi da bude svedok tome i da to uradim dok on nije kod kuće. Tako sam i učinila. Ušmrkala sam taj prašak, bio je to kokain. Imala sam 20 godina kada sam prvi put probala drogu- dodala je.

Glumica kaže da nakon uzimanja narkotika uglavnom nije znala za sebe i da danima nije jela i spavala.

– Kad bih se nadrogirala, mislila bih da mogu da prođem kroza zid! Pipala bih zidove i činili su mi se mekani. Taj čudan osećaj u glavi trajao bi danima. Dva dana ne bih jela, pila, spavala! Nisam imala nikakve fiziološke potrebe. Kad bih sklopila oči, ukazivala bi mi se čudna priviđenja. To je bilo jezivo! Povraćala sam od psihičkog gađenja, jer sam izgubila sebe u svemu tome – priča Eva.

5fb9e8b19bc1f520bca0b602fc1560bbbcf7b920

Međutim u jednom trenutku glumica shvata da je vreme da prestane da uzimam kokain kako ne bi postala zavisnik, ali put nije bio tako brz i lagan.

Prošle su nedelje dok nisam došla sebi. Kad sam shvatila da stabilno stojim na zemlji i da zid nije mekan, znala sam da sam dobro. Razvela sam se od prvog supruga i prestala sa drogiranjem. Neću da pričam o njemu i otkrivam ko je. On ima svoj život i nemam pravo da mu ga zagorčavam. Ne samo njemu već i njegovoj deci i unucima– zaključila je, prenosi Blic.

Foto: Grand/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac