Pevačica hospitalizovana nakon NERVNOG SLOMA: „Razvod je doveo do toga“

IMG 20221114 WA0010

U bugarskim medijima kao bomba odjeknula je vest da je njihova najveća zvezda hospitalizovana usled nervnog sloma usled razvoda.

Po prvi put za srpske medije, Roksana je otvorila dušu i otkrila šta je dovelo do razvoda od dugogodišnjeg supruga Aleksandra sa kojim ima petogodišnjeg sina.

-Dugo sam odlagala tu priču, razmišljala i krila promene u braku koje su se desile pre više od mesec dana, ali stvari su bivale drugačije. Izuzetno sam emotivna i ne mogu da otkrijem pravi razlog kraha, jer ne želim nikog da ponizim. Odmah da se razumemo da se ne radi o trećoj osobi, nije došlo do prevare, već se mnogo toga nakupilo, jednostavno više nemamo isti put, ne razmišljamo više isto – kaže Roksana za Grand i dodaje da se nada da će sa bivšim ostati u dobrim odnosima.

– Želim da imamo dobru komunikaciju zarad deteta koje smo stvorili i odgajali sa puno ljubavi– ističe.

IMG 20221114 WA0011

Kako su oboje bili mladi kada su se venčali, tako su zajedno i sazrevali. Pevačica ne krije da je delimično i sama doprinela razvodu, budući da je svog supruga javno eksponirala, budući da je nekoliko puta glumio u njenim spotovima.

– To je definitivno uticalo na njegovo samopouzdanje kao čoveka. Pružila sam mu ruku i u ljubavi i u karijeri, bio je deo veoma popularnih projekata i činjenica je da je postao prepoznatljiv. Brza popularnost dovela je i do ograničenja i sputavanja mene – kaže pevačica i nastavlja:

– Bilo je trenutaka kada sam potiskivala svoje snove, svađali smo se oko moje karijere i oko toga što sam pevačica. Znate šta, ja sam umetnica na sceni, žena u kući, majka svojoj deci i supruga i te uloge me nikad nisu plašile,uvek sam davala sve od sebe. Kada je shvatio da ne možemo više da napredujemo kao par, došlo je vreme da se rastanemo. Bolno jeste za oboje, ali to je problem koji je tinjao godinama. Iako nije bio odličan muž, ne mogu da mu osporim da je odličan otac i da mi je podario najveći poklon – sina.

Kaže da je tokom braka preživele loše trenutke koje želi da zaboravi, posebno pokušaj supruga da je kontroliše.

– Ne volim da budem ni pod čijom kontolom. Ne volim ograničenja bilo koje vrlo. Odrasla sam uz oca koji me je obasipao ljubavlju i koji mi nikad nije postavljao pitanja – gde si, kad dolaziš kući, u koje vreme, gde si i zašto potrošila novac. Ako me nikad niko ograničavao, zašto bi suprug?! – priča Roksana i dodaje da ne voli kritike, iako se sa njima susretala tokom karijere.

-Moje odluke se ne tiču nikoga osim mene, zato sam i ćutala o razvodu. Pretrpela sam dovoljno kritika u poslu i znam da ona može da bude konstruktivna, ali uvrede su uvrede, to me izbacuje iz šina.

Ipak, da je razvod pogodio svedoči i to što je usled nervnog sloma završila u bolnici.

-Ne krijem to, samo ne želim da izgledam kao žrtva. Loše sam se oseća, imala sam jake bolove u stomaku, ali su mi u bolnici pružili adekvatnu pomoć i negu. Sve to je bio rezultat stresa, napetosti i svega što sam doživljavala poslednjih meseci, sad je sve ok. Na laganoj sam ishrani – ističe ona i otkriva da li se posle razvoda preselila i sa kim trenutno živi.

-U svojoj sam kući, živim kao što sam i do sad. Ustajem rano, kasno se vraćam kući. Naravno, prioritet su mi deca. Počela sam i gradnju kuće, trebalo bi uskoro da se preselim. Za sad su završni radovi u toku, a onda ide uređenje enterijera. Trenutno sam tome posvećena. Za sad to kuća, a na proleće će sigurno biti dom u kom ću uživati sa svojim naslednicima – završava Roksana.

Foto: Stefani Toneva,
Autor: I. Ankić