Login/Registracija

SLAVLJE u domu bivše veteranke: „Danas je moj dan“

Finalistkinja prošle sezone takmičenja pevača veterana „Nikad nije kasno“ Vesna Damnjanović danas ima veliki razlog za slavlje.

Ona se jutros oglasila na Instagramu, pa je sa svojim pratiocima podelila radosne vesti i priznala da ne krije sreću uz reči:

-Danas je moj dan.

Naime, ona danas proslavlja rođendan, a mnogobrojni prijatelji i kolege su joj poželele sve najlepše uz fotografije i čestitke na društvenim mrežama.

Podsetimo, Vesna je pre učešća u takmičenju veterana okušala sreću i u „Zvezdama Granda“, ali joj kako kaže nije bilo suđeno da ode dalje od prvog kruga, a o tom iskustvu je otvoreno govorila i za naš portal jednom prilikom.

– Prijavila me je 2014. godine u “Zvezde Granda“. Tada nisam otišla dalje od prvog kruga, ali dobro. Očigledno tada nije bilo moje vreme– rekla je Vesna tada, a onda se nadovezala na učešće u emsiji „Nikad nije kasno“:

– Nekako mi se čini da je u prvim sezonama “Nikad nije kasno“ bilo mnogo starijih ljudi, i mislila sam da nije za mene. Međutim, onda sma videla da je starosna granica za žene 40 godina. I onda me je mama na gurku poterala da se prijavim. Nisam se ničemu nadala a kada su me pozvali da uradim profil, šokirala sam se- otkrila je Damnjanovićeva.

BONUS VIDEO:

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: A. Milinković