KOFER PUN DOLARA Ćerka pokojne pevačice zbunila sve: „Da li je ovo istina?“

315236049 695340161791378 769784451922832162 n

Ćerka pokojne pevačice Merime Njegomir, Ljubica Njegomir, napravila je pravu konfuziju na Instagramu, nakon što je sa pratiocima objavila fotografiju kofera sa dolarima.

Ništa tu ne bi bilo čudno da nije reč o torti koja izgleda tako stvarno, kao da pred vama stoji zaista pravi kofer pun para.

„Svaka čast, nema razlike, kao da je stvarno“, „Ala će neko da se obraduje i zasladi“, „Eh, da nije torta“, samo su neki od komentara na fotografiju torte koja je oduševila sve.

Inače, Merimina ćerka je pre nekoliko godina iskočila iz svoje zone komfora i pokrenula biznis sa tortama i kolačima, a u tome je godinama imala podršku majke koja je često bila i glavni degustator.

Ljubica je nedavno evocirala uspomene na Instagramu i podelila video na kom njena majka i ćerka Sonja isprobavaju kolačiće, što je oduševilo njene pratioce.

Godinu dana nakon Merimine smrti Ljubica je istakla da je bol i dalje velika i da joj majka nedostaje svakog dana. To je posebno osetila na njen 69 rođendan, kada se prisetila kako su ranije slavili njen divan dan.

Za svaki njen rođendan smo porodično išli u jedan restoran, donela bih tortu i to je bila tradicija. Obožavala je da duva svećice sa unucima. Bila je dete u duši, uživala je u takvim trenucima – rekla je Ljubica i prisetila se prošlogodišnjeg rođendana koji je pevačica dočekala u bolničkoj postelji.

Pre nego što smo taj dan krenule u bolnicu, donela sam joj parče torte i stavila svećicu da duva, nije htela, ali sam je nagovorila. Rekla sam joj da ćemo sledeće godine napraviti veliku žurku kada ozdravi. Posle smo u i bolnici pričale i čula sam da se medicinska sestra rasplakala. Nisam tada bila svesna zbog čega. I dalje mi ne ulazi u glavu da se sve to desilo. Jurila sam kao sumanuta na sve strane da ona ozdravi – ispričala je Ljubica za medije.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić