Login/Registracija

Pevačica doživela haos na devojačkoj večeri: „Izbacila sam ga napolje!“

Nakon višegodišnje pauze pevačica Jelena Lalović, u javnosti poznatija kao Jellena vratila se na velika vrata estradne scene.

Iako je kako i sama kaže, malo duže čekala da svom izabraniku izgovori sudbonosno „da“, svog venčanja koje se odigralo 2014. godine seća se do detalja.

Ipak, posebno u sećanju ostalo joj je devojačko veče s obzirom da je prekinuto neočikavnim potezom njenog sadašnjeg supruga.

– Mnogo je lepo bilo, ali poplave su bile te 2014. godine i mi smo sve to brzo organizovali i oni što su bili planirani da dođu na devojačko veče nisu stigli da dođu. Meni je bilo jako žao, jer je bila ta vanredna situacija… Moj muž je uleteo usred devojačke večeri, ja mu kažem „Šta ćeš ti ovde?“, on kaže „Pa samo da se okupam u bazenu“. Došao je da vidi da nema nekih neželjenih gostiju. Mojim drugaricama je to bilo super, a ja sam mu rekla „Ajde sad izađi napolje“. On čovek došao, okupao se u bazenu, otišao u spa, poslužio se šampanjcem i jagodama – ispričala je Jellena kroz smeh, a potom dodala:

– Ja na njegovo momačko veče nisam upadala… Oni su sedeli u nekom baru. Ništa nije bilo zbog tih poplava. Mi smo uzeli neki spa centar koji je bio u centru grada, ali je nestala i struja– prisetila se pevačica.

Podsetimo, Jellena je popularnost stekla još devedesetih godina, a zbog porodičnog života i obaveza prema deci rešila je da neko vreme pauzira od pojavljivanja u medijima.

Na estradi opstaje već godinama mada nikada nije bila od onih pevačica koje skreću pažnju na svoj izgled, kakvih je danas sve više, i evo koliko je po njenom mišljenju to zaista važno.

– Imate naše najveće zvezde koje odlično izgledaju, i dan danas vode računa koliko god mogu, znači ipak je izgled bitan. Ali ne valja da je baš sve na izvolte– zaključila je pevačica.

BONUS VIDEO:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z.K.Munja/Youtube/Printscreen,
Autor: J. Jović