Login/Registracija

Zorana Pavić ima veliki razlog za slavlje, fanovi poručuju: „Ne damo ti da ostariš“

Pevačica Zorana Pavić ima veliki razlog za slavlje. Danas joj je rođendan, a već od ranog jutra pevačici pristižu čestitke, kako na društvenim mrežama tako i putem poziva, viber ili SMS poruka.

Pavićeva je zahvaljujući svojoj harizmi i smislu za humor jedna od omiljenih pevačica na estradi, a dokaz tome su i poruke i posvete koje dobija na sve strane, kako od prijatelja tako i od svojih kolega.

-Ne damo ti da ostariš – jedna je iz niza poruka koje Zorani pristižu tokom čitavog dana.

U svojoj dugoj karijeri, Pavićeva je snimila čak 9 albuma i otpevala 15 dueta sa glumcima, sportistima i drugim pop-rok pevačima, a poslednja pesma koju je izdala “Čekaću te gore“ izdvaja se kao posebna u njenoj karijeri.

Danas već čuvena predstave i mjuzikla „Devojačko veče“ sa kojom je postigla neverovatan uspeh možda jei zasenila njene ranije uspehe, a pred pevačicom su i dalje brojni poslovni izazovi.

Tako je na veliko iznenađenje publike, nedavno predstavila novu numeru koju je snimila sa dragim kolegom Nešom Twinsom, a njihova energije su se poklopile besprekorno.

Pesmom „Samo sa mnom si Amazon“ napravili su totalno ludilo u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ i pokazali koliko su i dalje autentični kada je u pitanju muzika, ali i izgled.

A zašto je Zorana toliko omiljena mođu kolegama a i na sceni može se shvatiti i iz njenih stavova koje je iznela u jednom od nedavnih intervjua.

Na pitanje da li je amazonka i kada je estrada u pitanju, Zorana je odgovorila:

Nisam prljav igrač, niti sam agresivna. Veliki sam borac, ali čist igrač. Ne koristim niske udarce, to bih nazvala izdržljivošću i energijom jer ja zaista radim ono što volim, muzika je moj život. Estrada zaista jeste jedna baruština puna krokodila, ali ja se sa njima borim tako što u svom okruženju imam ljude vredne pažnje. Ljubav prema muzici mi život čini lepšim. Furam svoju priču i ne ugrožavam ljude – rekla je Pavićeva nedavno.

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić