Takmičarka se naljutila na Žiku Jakšića, voditelj se odmah iščupao: „Prihvatam, kritika je na mestu“ (VIDEO)

0A0A1037

Da ova nedelja bude još lepša emisija „Nikad nije ksno“ emitovaće se dva puta. Osim u standsarnom terminu u nedelju veče vaš omiljeni šou gledaćete i večeras na kanalu Prve televizij od 21.25h.

Žirijske stolice osim Saše Miloševića Mareta, krasiće Dejan Petrović i Kaliopi koja tokom cele emsiije nije mogla da sakrije buru emocija koje su navirale.

-Hvala vam puno na ovom doživljaju. Uživala sam pevajući sa vama. Nije ni čudo jer dolazite iz Kruševca, to je grad koji zna šta je dobra muzika, dobro pozorište. Grad koji ume da prepozna prave vrednosti i kome sam neizmerno zahvalna za divan koncert koji mo imali pre dve godine. Ovaj sjajan bend koji je večeras ovde i prati sve vas pevače je takođe divan. Mislim da je cela slika tako komponovana- rekla je Kaliopi jednom od takmičara koji je uspeo da osvoji njene simpatije.

KALIOPI NNK SNIMANJE 09052023 FOTO MUNJA 12 ok 1

Iako je teško naljutiti se na Žiku Jakšića, jedna od učesnica popularnog muzičkog šoua ovoga puta imala je šta da zameri voditelju.

-Žiko je l’ znaš šta? Malo sam ljuta na tebe. Svima ovde budeš provodadžija, svima ovde nalaziš muževe, žene, ne znam ni ja, a mene si zaboravio- pobunila se lepa crvenokosa.

ipiccy image 13 1

Naravno, Žika se nije bunio te je odmah ispravio svoj propust i objavio konkurs.

-Bravo dušo moja lepa. Prihvatam, kritika je na mestu sad ćemo mi da objavimo konkurs- našalio se Jakšić u svom stilu.

-Ja bih se udala al me niko neće- dobacila je takmikačarka.

-Jasminka Dujmović, da kucaju na društvenim mrežama. Dakle, ovako objavljujem javni konkurs za sve ozbiljne oficire koji u ovoj ženi vide svoju buduću partnerku. Mada ne morate vi odmah, vi se malo čisto zbližite, pričajte, možda nađete neka zajednička interesovanja i osvarite lepo druženje iz koga će da proizađe nadamo se jedna ljubav- rekao je voditelj, a šta će se još dešavati u večerašnjoj emisiji saznajte u videu ispod:

POGLEDAJTE I:

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović