Login/Registracija

Pevač ne skida osmeh sa lica zbog dolaska prinove: „Konačno sam svoj na svome“

Pre nešto više od godinu dana Danijel Alibabić i jegova supruga postal su roditelji jednog dečaka, a uskoro u njihov dom stiže i naslednica koju sa nestrpljenjem čekaju.

Iako je pred pevačem mnogo porodinih obaveza, Alibabić veoma uspešno uspeva da uživa sa najmilijima, ali i niže uspehe na poslovnom planu.

-Konačno sam svoj na svome i pored porodičnog života koji me potpuno ispunjava, s druge strane i karijera je ponovo krenula uzlaznom putanjom. Pokrenula me je ljubav porodice, i od svoje supruge imam punu podršku kada je moja karijera u pitanju. Ona je jedna od retkih koja je, razumeće me kolege, ispratila svako snimanje moje nove pesme, tu je i na snimanju spotova. Iako je možda sad pored deteta to ne zanima toliko, uvek je tu- sa ponosom je istakao Danijel.

Instagram/danijel_alibabic

Nije tajna da pevači često imaju problem sa svojim lepšim polovinama s obzirom da se bave javnim poslom, ali istovremeno i izizetno zahtevnim.

-Tu nije problem u ženama, već u nama jer mi tu postavljamo liniju preko koje se ne ide. Stvarno ne bih krivio žene- sa osmehom je rekao Alibabić.

Danijel je svoju karijeru započeo još kao tinejdžer, a malo ko bi danas ostao skroman prizeman da je sa samo šesnaest godina, kao on, dožive vrtoglavu slavu i popularnost.

-Bilo je mnogo faza u mojoj karjeri kada sam dotakao vrh, posebno kada sam na Evroviziji predstavljao Srbiju i Crnu Goru. Ljudi su nas kao grupu mnogo voleli, ali nekako ono što dođe preko noći te brzo vrati na početnu tačku. Ne može pravi uspeh da se desi preko noći. Ja sam tada imao samo šesnaest godina. Ipak, ne može samo jedna pesma da se snimi i ti si kao neka velika zvezda- priznao je pevač za Grand, a potom dodao da je zahvalan što je oko sebe imao ljude koji će ga sprečiti da se uvezdi, iako ne krije da u jednom momentu to jeste učinio.

-Iskreno jesam u jednom trenutku, ali je uvek dobro kad imate pored sebe nekoga ko će da vas spušta, a u mom slučaju je to bio moj kum. Bilo mu je smešno kako sam se ponašao, a on je bio zreo u tim godinama. Mada to je u tim klinačkim godinama normalno i prirodno, a sada sam svestan svog mesta- objasnio je Danijel.

Podsetimo, Danijel Alibabić i njegova izabranica Olivera Biba Barović krunisali su svoju ljubav izgovaranjem subonosnog „da“ u avgustu prošle godine, a pre samo dva meseca otkrili da će njihova porodica uskoro postati bogatija za još jedno člana.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović