Iznenađenje godine: Danijel Alibabić snima duet sa članicom žirija „Zvezda Granda“ (VIDEO)

danijel alibabic

Kao i svake godine pred leto pevači ne izlaze iz studija i rade na pripremi novih numera u kojima će publika uživati tokom letnje turneje. Iako se svi trude da iznenade, a neki i pomere granice, ovoga puta najveće iznenađenje je Danijel Alibabić.

Njegovo priznanje da snima duet sa članicom žirija „Zvezda Granda“ Viki Miljković šokiralo je mnoge.

-Snimio sam još jedan duet koji će biti eksperiment. Snimio sam sa Viki Miljković! (smeh) Uskoro izlazi-sa ponosom je otkrio Danijel, a voditeljka Sanja Ćulibrk ostala je izennađena.

-Otkud to nisam sad ovo očekivala da ćeš reći. Viki je odlična pevačica, ovo je predivno!– sa oduševljenjem je rekla voditeljka.

-Marko Kon i Taške rade aranžman i sad kaže Marko meni „Da mi je ovo nagradno pitanje, ma kviz neki, vas dvoje da snimate nikada ne bih pogodio!“- ispričao je kroz smeh.

danijel

Iako se Viki i Danijel poznaju već godinama do saradnje je došlo potpuno spontano.

-Ja Viki stvarno volim i ona mi je nekako sinonim te narodne muzike. Mnogo volim njene stare hitove i želeo sam tu pesmu koju je Braja radio nekako baš da otpevam sa njom. Prvi taktovi su me podsetili na nju, pustio sam joj pesmu i ona je bila oduševljena. Mnogo je volim, najviše od ovih starijih koleginica- objasnio je Alibabić za Grand.

BONUS VIDEO

Autor: J. Jović